Häufig gestellte Fragen

apr. 2, 2015

25 jaar GrootGroenPlus


Tijdens de 25e editie van vakbeurs GrootGroenPlus wordt natuurlijk teruggeblikt op de afgelopen 25 jaar. De organisatie neemt deelnemers en bezoekers mee op een reis door de ontwikkelingen die de vakbeurs in die periode heeft doorgemaakt. Er is echter ook volop ruimte om vooruit te kijken. Dit gebeurt tijdens speciale programmaonderdelen, die in de komende maanden nog verder uitgewerkt zullen worden.

 

Vaste en nieuwe elementen
Ook dit jaar zien we weer een aantal onderdelen uit de voorgaande jaren van GrootGroenPlus terugkomen. Zo worden bijvoorbeeld wederom de interne en externe persexcursies georganiseerd en worden de Jac. Lodders- en Jan van Dongen-prijzen uitgereikt. Daarnaast wordt dit jaar voor de tweede maal de Zunderts Groen Imago Prijs toegekend. Samenwerking is er in 2015 ook weer met Treeport - wederom verantwoordelijk voor de (internationale) aanleg van de regiotuin - , KVBC, partnerbeurs Florall, Stichting Nationale Boomfeestdag en partnerbeurs Expo TCO. De uitwisseling van winnende nieuwigheden tussen de partnerbeurzen - een activiteit die vorig jaar werd geïntroduceerd - blijkt vooral goed aan te slaan. Ook dit jaar is Rabobank De Zuidelijke Baronie nauw betrokken bij het evenement. Zij verzorgen dit jaar onder meer weer de gratis WiFi op de beursvloer.

 

Nieuw dit jaar is de uitgave van een special, die in september meegezonden wordt met vakbladen en op de beurs zal worden uitgereikt als Stadsgids. Hiermee biedt GrootGroenPlus nog meer inhoudelijke verdieping en toegevoegde waarde. Het algemene programma zal in de komende tijd nog meer vorm krijgen. Duidelijk mag echter zijn dat ook dit jaar weer de plant, de boomkwekerij, de deelnemers en het delen van kennis een centrale positie innemen op de beurs. Voorafgaand aan de beurs wordt inhoudelijke informatie verstrekt via de media en op de beurs zelf wordt hier een vervolg aan gegeven.

Schermafbeelding 2015-04-02 om 12.11.56.png

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns