Häufig gestellte Fragen

jul. 22, 2015

Jubileumeditie GrootGroenPlus krijgt steeds meer vorm én aandacht


GrootGroenPlus, dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerij die van 30 september tot en met 2 oktober 2015 in Zundert (NL) gehouden wordt, krijgt steeds meer vorm. Het programma van de 25e editie van deze beurs wordt steeds verder ingevuld en inmiddels kan al een tipje van de sluier worden opgelicht. Daarnaast wordt zowel nationaal als internationaal hard gewerkt aan het werven van bezoekers. Zo wordt er bijvoorbeeld dit jaar voor het eerst ingezet op de persoonlijke benadering en uitnodiging van inkopers van groen.

 

Interessante opening

Vakbeurs GrootGroenPlus zal op woensdag 30 september officieel geopend worden in aanwezigheid van de burgemeester van Zundert, de boomkwekerijgemeente en thuishaven waaraan we in 2015 een herdenkingsboom schenken. Ook zullen een aantal speciale gasten van de burgemeester aanwezig zijn. Aan deze opening is uiteraard een programma gekoppeld, waarin onder meer ruimte is voor de uitreiking van de Jac Lodders- en Jan van Dongen-prijzen en de uitreiking van de Zundert Groen Imago Prijs. De standkeuringen worden vanaf deze editie uitgevoerd met behulp van een scoresheet. Deze bevat een aantal criteria en een bijbehorende puntentelling. Deelnemers ontvangen hierover binnenkort meer informatie.

 

Tijdens de opening wordt ook een speciale jubileumfilm gelanceerd en  worden de jubilarissen gehuldigd. Het thema van de editie van dit jaar is niet voor niets 'Growing strong! celebrating 25 years'. De beurs is in de afgelopen 25 jaar ver gekomen, maar heeft zeker nog een hele toekomst voor zich. De jubileumfilm met onderwerpen als onderwijs, nieuwigheden, techniek en ondernemer wordt gekoppeld aan een digitaal archief op www.grootgroenplus.nl.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 12.28.54.png

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns