Häufig gestellte Fragen

jan. 14, 2016

Voorbereidingen GGP2016 in volle gang


De voorbereidingen voor de 26e editie van vakbeurs GrootGroenPlus in Zundert (NL) zijn in volle gang. Op dit moment worden via de voorinschrijving deelnemers geregistreerd die tijdens de editie van 2015 hebben aangegeven dat zij ook van 5 tot en met 7 oktober 2016 weer deel willen nemen. Vanaf 15 januari komt het inschrijfformulier in vier talen openbaar op de website te staan. Vanaf dan kan iedereen zich inschrijven.

 

Vernieuwingen 2016

Wederom zullen de pijlen gericht zijn op het aantrekken van meer internationaal vakbezoek. Vakbeurs GrootGroenPlus is echter doorlopend in beweging. Ook in de nieuwe editie worden daarom weer een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo gaat de vorm van het beursterrein veranderen. Hiermee verandert ook de opzet van het tentencomplex. Met ingang van dit jaar worden er bovendien geen speciale doelgroepdagen meer georganiseerd, maar is er op elke beursdag volop aandacht voor alle bezoekers uit elke doelgroep.

 

Ook de openingstijden zijn aangepast. Op woensdag 5 oktober duurt de beursdag van 11:00 tot 21:00. Op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober is de beurs geopend van 9:00 tot 18:00. Deze wijzigingen zijn voortgekomen uit de resultaten van de evaluaties die onder deelnemers en bezoekers gehouden zijn. De beurs is hiermee 's morgens een uur eerder geopend en sluit op avonden een uur vroeger. Voor woensdag wordt een speciaal en interactief avondprogramma opgezet, dat ervoor zorgt dat er - na de opening die traditiegetrouw ook op die dag plaatsvindt - nog voldoende tijd is om die beursdag alle standhouders te bezoeken.

 

Arrangementen

Een ander nieuw kenmerk van deze editie is de verzorging van arrangementen. Eerder werden er speciale arrangementen voor de pers georganiseerd. Dit jaar is dit daarnaast ook mogelijk voor vakbezoek uit Europa. Het betreft volledig verzorgde arrangementen met een excursie, uitgebreid beursbezoek en netwerkmoment. De exacte invulling van de 2- en 3-daagse arrangementen wordt eind januari bekend gemaakt. GrootGroenPlus gaat via haar internationale PR-netwerk gasten werven maar de arrangementen kunnen uiteraard ook worden ingekocht door deelnemers, die op die manier hun gasten een warm welkom kunnen bieden.

 

Thema

Het thema voor 2016 wordt in de loop van dit jaar bekend gemaakt. Duidelijk is dat alles dit jaar zal draaien om planten en kennis. Deelnemers ontvangen verschillende handvatten en er komt een speciale bijeenkomst om het thema op een uniforme wijze in herkenbare uitingen actief te verwerken. 

Schermafbeelding 2016-01-14 om 22.28.30.png

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns