Häufig gestellte Fragen

mei 11, 2016

GrootGroenPlus gaat samenwerking aan met Belgische cateraar


GrootGroenPlus gaat voor de komende jaren een samenwerking aan met de Belgische cateraar Meeza bvba. Deze samenwerking betekent een verrijking van de service op de vakbeurs. Zo staan er vanaf dit jaar Belgische, bourgondische gerechten op de kaart en spelen duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, gezond eten en het gebruik van streekproducten een belangrijke rol.

 

Meeza maakt deel uit van Groep van Eyck, een bedrijf dat goed bekend staat in onder meer horecagerelateerde dienstverlening. Groep van Eyck bundelt de krachten en organiseert als pionier voor de sector tevens een gezamenlijke werving en opleiding van personeel. HR krijgt hiermee een eigen gezicht binnen de groep. De focus is een aangename werkplek met een evenwicht tussen een sociaal en professioneel verantwoord evenwicht.

 

Butlerservice en extra’s

Ook dit jaar zal er weer een centraal restaurant op de beursvloer geplaatst worden. Daarnaast worden koffie, thee en toebehoren dagelijks klaargezet in de stands en blijft er ruimte voor de vertrouwde koffiecorners. Naast de 'gewone' catering kan er via Meeza ook gebruik worden gemaakt van de butlerservice. Via deze service kunnen bestellingen online geplaatst worden, die vervolgens op de beursvloer tot in de stand afgeleverd worden. Daarnaast zorgt Meeza voor alternatieve uitgiftepunten, denk bijvoorbeeld aan een smoothiebar. 

 

Meeza en GrootGroenPlus

De foodcorners van Meeza bieden een gevarieerd aanbod van kwalitatieve producten en uitgebreide service aan bezoekers en deelnemer. Deze insteek sluit naadloos aan op de sfeer die GrootGroenPlus kenmerkt. Wij kijken dan ook uit naar een vruchtbare, smakelijke samenwerking.

 

Schermafbeelding 2016-05-11 om 11.21.10.png

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns