Aussteller

GrootGroenPlus 2023

Kuyck Consultancy, Van

Produkte und Dienstleistungen

Zulieferer,

Info

Vraag het gewoon!

Soms makkelijker gezegd dan gedaan, 'gewoon' een vraag stellen. En toch kan dat bij Van Kuyck Consultancy gewoon. Van Kuyck Consultancy beschikt dankzij gedegen opleiding en ervaring over kennis van en inzicht in de meest uiteenlopende vraagstukken en een allround kennis van bedrijfsprocessen. Bovendien beschikt Van Kuyck Consultancy over de flexibiliteit en bereidheid om elk vraagstuk aan te gaan. Geen uitdaging is hierin te groot. En is er behoefte aan nóg meer specifieke kennis? Dan beschikt Van Kuyck Consultancy over een uitgebreid netwerk met professionals.

Op eenvoudige vragen is vaak een eenvoudig antwoord te geven. Uit ervaring blijkt echter ook dat ook voor ingewikkelde situaties vaak een eenvoudige oplossing te bedenken is. Gewoon door te zorgen voor een juiste, grondige analyse die de kern van het probleem naar boven haalt. Dat is precies de specialiteit van Van Kuyck Consultancy.

Stand

A004

My favourite plant!
Pulmonaria 'Blue Ensign' (Longkruid)

Volgens aanhangers van de signatuurleer is dit kruid goed bij het behandelen van verschillende kwaaltjes die betrekking hebben op je longen. De bladeren lijken namelijk op menselijke longen en de witte vlekjes op deze bladeren lijken op longblaasjes zoals ze bij mensen ook aanwezig zijn. Het is dan ook niet gek om je voor te stellen dat longkruid door veel mensen gebruikt wordt bij een longontsteking, om herhaaldelijk hoesten tegen te aan of om keelpijn te verlichten. Daarnaast wordt longkruid bijvoorbeeld ook gebruikt om zweet tegen te gaan bij een griepje.

Toegepast

Naast het opvallende blad heeft longkruid paarsblauwe of roze bloemen die vroeg in het voorjaar voor prachtige kleuren in je tuin zullen zorgen. Naast geneeskrachtig gebruik kunnen de bloemen van longkruid ook gebruikt worden als garnering bij gerechten of als extra toevoeging aan een salade.
  Sichern, um die Teilnehmer-Liste

Address

Molenstraat 155
4881 GD Zundert
Netherlands

www.vraaghetgewoon.nl

Contact

+31653112115 info@vraaghetgewoon.nl Linkedin

Öffnungszeiten

Mittwoch 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 5. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 6. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns