Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Jiffy Products International BV

Lindtsedijk 20A
3336 LE Zwijndrecht
Netherlands


Producten en activiteiten
Toeleveranciers


Samen werken aan duurzame plantengroei

Meer opbrengst, minder afval
Bent u een professionele teler in tuin- en bosbouw? En zoekt u innovatieve oplossingen voor betere groei, efficiëntie en productkwaliteit?
Jiffy biedt u de beste oplossing voor meer opbrengst en minder afval.

Wereldwijde levering
Jiffy levert toonaangevende vermeerderings- en hydroponic- systemen. Maar ook natuurlijke groeicontainers en substraten voor elk type plantvermeerdering. Onze oplossingen bieden mogelijkheden voor elk soort teeltbedrijf over de hele wereld. We werken met duurzame bronnen en biologisch materiaal. Bijvoorbeeld veen, kokosvezel, pulp en andere biomassa. Hoogwaardige en gecertificeerde producten die voldoen aan strikte normen.
Jiffy producten zetten voor u de toon en beschermen het milieu.

Oplossingen op maat
Het uitgebreide Jiffy-portfolio heeft voor elk bedrijf een maatwerk oplossing. Jiffy luistert naar u. Uw ervaringen maken ons technisch beter. We voeden en maken de wereld mooier, met aandacht voor het milieu. We hebben een grote collectie potten, pellets, kokosproducten, substraten en pluggen.
Jiffy maakt met maatwerk voor u de wereld mooier.

Internationaal bedrijf, rijke geschiedenis
Jiffy is een internationaal bedrijf, met het hoofdkantoor in Zwijndrecht. We hebben vestigingen in de Verenigde Staten, Sri Lanka, Japan, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Spanje en Estland.
Waarschijnlijk ons bekendste product is de Jiffy Pot. De ontwikkeling van de Jiffy Pot in Noorwegen betekende een wereldwijde revolutie voor de bloemendetailhandel. Sinds 1963 maken we jaarlijks 640 miljoen Jiffy Pots.
Jiffy is internationaal, gisteren, vandaag en morgen.

Innovatie zit in onze genen
Een innovatie uit eind jaren 60 is de Jiffy-7 pellet. In 1982 begon in Noord-Amerika de productie van de zogenoemde 703. Miljarden planten over de hele wereld beginnen vandaag de dag hun leven in een Jiffy product.
In 2002 werd Jiffy wereldleider in hoogwaardige systemen voor vermeerdering. Dat gebeurde dankzij de acquisitie van de Preforma Plant Plug, een flexibel systeem voor professionele kwekers.
Kortgeleden werd Jiffy leider op de vezelmarkt (kokosnootvezel), met een pelletfabriek in Mirigama in Sri Lanka. Hier produceren we de nieuwe Jiffy-7C pellet en hoogwaardige producten voor hydroponic systemen (Growbags en Growblocks) van RHP-gecertificeerd kokos. En natuurlijk ook grondstoffen voor allerlei substraatmengsels, veenvrij of met minder veen. We controleren daarbij voortdurend het productieproces, voor uniforme substraten van topkwaliteit.
Jiffy innoveert en is wereldleider.

Laten we samenwerken
Jiffy helpt u graag om betere resultaten te boeken. Samen kunnen we voortdurend verbeteren, innoveren en aan gemeenschappelijke doelen werken. Op basis van feiten, teamwork en betrokkenheid.
Jiffy ontwikkelt samen met u duurzame groeimiddelen voor planten. Voor nu en voor de toekomst!


Stand: D078  Terug naar exposantenlijst

My favourite plant!

1Plant

De meest geavanceerde productielocatie voor substraten De Jiffy 1Plant in Zwijndrecht is een hypermoderne fabriek voor substraten en potgronden. Met toepassing van state-of-the-art technieken worden alle producten op 3 menglijnen volautomatisch geproduceerd. De 1Plant beslaat circa zes hectare. Het terrein heeft een eigen havenfaciliteit voor het aanmeren en lossen van grote zeeschepen. In totaal is tweeënhalve hectare overdekt en ingericht met een opslagterminal en productiehallen. In het project 1Plant komen de basiskernwaarden van Jiffy samen: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Download onze app