Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Kuyck Consultancy, Van

Molenstraat 155
4881 GD Zundert
Netherlands


Producten en activiteiten
Toeleveranciers


Vraag het gewoon!

Soms makkelijker gezegd dan gedaan, 'gewoon' een vraag stellen. En toch kan dat bij Van Kuyck Consultancy gewoon. Van Kuyck Consultancy beschikt dankzij gedegen opleiding en ervaring over kennis van en inzicht in de meest uiteenlopende vraagstukken en een allround kennis van bedrijfsprocessen. Bovendien beschikt Van Kuyck Consultancy over de flexibiliteit en bereidheid om elk vraagstuk aan te gaan. Geen uitdaging is hierin te groot. En is er behoefte aan nóg meer specifieke kennis? Dan beschikt Van Kuyck Consultancy over een uitgebreid netwerk met professionals.

Op eenvoudige vragen is vaak een eenvoudig antwoord te geven. Uit ervaring blijkt echter ook dat ook voor ingewikkelde situaties vaak een eenvoudige oplossing te bedenken is. Gewoon door te zorgen voor een juiste, grondige analyse die de kern van het probleem naar boven haalt. Dat is precies de specialiteit van Van Kuyck Consultancy.


Stand: D110  Terug naar exposantenlijst

My favourite plant!

Borago officinalis

Komkommerkruid.De soortaanduiding officinalis geeft aan dat aan de plant geneeskundige werking werd toegeschreven. Ze heeft een komkommerachtige smaak. De Romeinse Plinius schreef over deze plant “ego borago gaudia semper ago” wat “ik, borago, breng altijd blijdschap” betekent.

Download onze app