Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Laxsjon Plants BV

Apeldoornseweg 212
6731 SC Otterlo
Netherlands


Producten en activiteiten
Bos- en haagplantsoen
Sierteelt en coniferen
Coniferen
Fruitgewassen
Laan- bos en parkbomen
Uitgangs materiaal
Vaste planten
Visueel aantrekkelijke planten
Rozen en onderstammen
Vormbomen
Boomzaden en Boomkokers


Laxsjon Plants is opgericht door Henk Huijsman en Loek Jochems en heeft het hoofdkantoor in Otterlo en een loods in Zundert.

Laxsjon Plants is een handelsbedrijf binnen de plantensector en heeft als hoofddoel het leveren van goede planten aan groenaannemers, overheden, hoveniers, gemeenten, landgoederen, wegenbouwers, kwekerijen, bosbouwbedrijven en cultuurtechnische bedrijven. Laxsjon Plants levert beplantingslijsten zo compleet mogelijk. En dat is ook wat Laxsjon Plants uniek maakt, dat er complete pakketten worden geleverd met plantmateriaal die anders niet zo snel te vinden zijn. Vorig jaar waren dat met name laurieren. Dit jaar de grote beuken, die de afgelopen periode veel geleden hebben onder de warmte en niet zo groot zijn geworden.

in 2019 heeft het bedrijf Expertrees overgenomen, waardoor er nu ook producten (uitgangsmateriaal) aan boomkwekerijen wordt geleverd en zij kweken de geleverde producten vervolgens, al dan niet op contract, door tot eindproducten. Laxjon Plants is gecertificeerd PlanetProof.

Laxsjon Plants staat garant voor hoge kwaliteit en uitmuntende service. Dit geldt voor het hele traject: van het beantwoorden van offertes tot orderverwerking en logistieke planning. Zowel in als buiten het hoofdseizoen zorgen wij dat alles op tijd wordt geleverd.

Laxsjon Plants bestaat nu ruim drie jaar en is dus nog jong, maar is in die tijd enorm gegroeid. Het bedrijf begon met vijf man personeel, maar is inmiddels gegroeid naar een bestand van achttien personeelsleden; deze mensen hebben veel ervaring in de kwekerswereld en Laxsjon Plants kan mede daarom hun slogan waar maken: High quality and Excellent service.

Bekijk onze bedrijfsfilm: https://tinyurl.com/LaxsjonPlants


Stand: D143



  Terug naar exposantenlijst

My favourite plant!

Buxus Sempervirens Select

De Buxus Sempervirens Select heeft Laxsjon Plants als eigen selectie. Dit is een sterk opgaand type en zeer uniform van vorm. Ook op kleigrond is deze zeer goed toepasbaar.

Download onze app