Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Alfa Accountants en Adviseurs

Barbeelweg 1
4942 VS Raamsdonksveer
Netherlands


Producten en activiteiten
Toeleveranciers


Uw bedrijf, branche en uitdagingen, we willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie, maar met een kantoor om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis. Thuis in uw omgeving, dichtbij u en uw werkgebied. Daar zijn we op ons best. Dus waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat u ons nodig heeft.

De grootse kracht van kleinschaligheid

Wij geloven dat het lokale ondernemerschap en de uniciteit hiervan de motor is van de nieuwe economie. Die motor willen we draaiende houden en krachtiger maken.

Het beste van twee werelden

We willen de resultaten van MKB-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Onze landelijke organisatie met decentrale, toegankelijke kantoren is hier volledig op ingericht.

Oog voor de mens

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 900 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 30 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

Totaalpakket aan diensten

Hét grote voordeel van Alfa is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Hebt u een accountant of een fiscaal adviseur nodig? Zoekt u fiscaal-juridisch advies of wilt u kunnen terugvallen op kennis van salaris en personeel? Of wilt u de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames in huis halen? Welke vraag u ook heeft, u kunt bij Alfa altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier. Uw eigen klantbeheerder is uw vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie.

Zo krijgt u het altijd het beste: één adviseur die weet wat speelt er op de markt en één die ook de ondernemers áchter het bedrijf door en door kent. Door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis blijven we dichtbij. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard. Voor meer informatie neem contact op met een Alfa-kantoor bij u in de buurt.


Stand: D155  Terug naar exposantenlijst

My favourite plant!

Alfalfa

Alfalfa is in het Nederlands de naam van de spruitgroente (ontkiemde zaden) van de luzerne. Luzerne kan het hele jaar ontkiemen, zodat Alfalfa het hele jaar verkrijgbaar is. Alfalfa kan op dezelfde manier worden gebruikt bij de voedselbereiding als taugé, een andere bekende spruitgroente. Alfalfa is een groente die de dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen perfect aan kan vullen. Het kan prima werken tegen afbrekende, broze nagels en gespleten haar. Maar ook gaat het nachtblindheid tegen, voert het vocht af, helpt het bij het helen van wonden, gaat het osteoporose en zwakke beendelen tegen en stelpt het bloedingen. Tenslotte is het regelmatig nuttigen goed om de algemene weerstand op niveau te houden.

Download onze app