Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Koekoek BV, Kwekerij De

Bovenweg 4 B
8084 PB 't Harde
Netherlands


Producten en activiteiten
Coniferen


Kwekerij De Koekoek Potcultures B.V. is een bedrijf dat zich bezig houdt met het kweken van coniferen.

Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van een ruim assortiment coniferen C2, C3 en veredelingen C2. Door het kweken op professionele wijze wordt er veel zorg besteedt aan de kwaliteit van onze producten. De coniferen worden gekweekt in een vierkant ronde pot op containervelden. De vierkant ronde pot zorgt voor betere belading van de karren zodat we deze maximaal kunnen beladen.

Ons streven is het leveren van coniferen met uitstekende kwaliteit om de nationale en internationale markt te kunnen bedienen met een visueel hoogstaand kwaliteitsproduct. Meerdere keren per jaar worden de producten gesnoeid zodat ze van zware en bossige kwaliteit zijn.

Wij zijn MPS-A en MPS-GAP gecertificeerd. De kwalificatie MPS staat voor eerlijke en duurzame milieubewuste teelt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en een bezoek aan ons bedrijf wordt zeer op prijs gesteld. Ons bedrijf is gevestigd in ’t Harde, gelegen aan de A28.

Deze website is uitsluitend voor bedrijven. Voor particuliere verkoop en vragen over uw producten verwijzen wij u naar het dichtstbijzijnde tuincentrum.


Stand: D009  Terug naar exposantenlijst

Download onze app