Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Bömer v.o.f., Boomkwekerij

Vagevuurstraat 6a
4882 NK Zundert
Netherlands


Producten en activiteiten
Sierteelt en coniferen
Uitgangs materiaal
Visueel aantrekkelijke planten
Verkoop van griffels en ongeworteld stek. Sales of scions and unrooted cuttings.


Wij zijn gespecialiseerd in het vermeerderen en kweken van een goed sortiment door middel van enten. De soorten die we daarbij maken zijn onder meer Acer, Cornus, Ginkgo, Hamamelis, Pinus, Picea, Taxus en vele andere soorten.
Ook verkopen wij vanuit onze moerenhoek (>2ha) griffels en ongeworteld stek in een bijzonder en soortecht sortiment.

We are specialized in propagating and growing a good range of grafted plants. We do: Acer, Cornus, Ginkgo, Hamamelis, Pinus, Picea, Taxus and many others. We can also provide you with good quality scions and unrooted cuttings in a special assortment.


Stand: D015  Terug naar exposantenlijst

My favourite plant!

Quercus palustris 'Isabel'

Quercus palustris 'Isabel' is een bolvormige variant van de welbekende Quercus palustris. Ze groeit wezenlijk langzamer dan de soort, maar vooral opvallend door de fraaie bolvormige groei met ook nog een goede herfstverkleuring. De plant is vernoemd naar onze dochter Isabel. Op GrootGroenPlus laten we ze beiden in één filmpje zien: Isabel dansend voor de eerste Isabel die de kwekerij verlaten heeft richting Engeland. Een heerlijk filmpje, al zeggen we het zelf. Q.p'Isabel' valt ook op in het sortiment doordat ze sneller groeit dan andere meer dwergvormige types zoals Q.p.'Green Dwarf'. Een ander compact type waarmee wel eens vergeleken is, betreft Q.p.'Swamp Pygmy'. Die heeft echter weer een wat grilliger groei.Solitair in park en middelgrote tot grote tuin, maar ook, mits tijdig gesnoeid, in pot, kuip of plantenbak.

Download onze app