Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Roelands Boomkwekerijen BV

Goorbaan 9
4881 MH Zundert
Netherlands


Producten en activiteiten
Bos- en haagplantsoen
Sierteelt en coniferen
Coniferen


Roelands Boomkwekerijen B.V. is een moderne onderneming met een rijke historie. Al meer dan 30 jaar kweken wij in boomkwekerij-centrum Zundert een compleet sortiment bos- en haagplantsoen.
We zijn gespecialiseerd in het kweken van haagplanten en struiken, uit de volle grond en in pot gekweekt. Met vakmanschap en moderne technieken zorgen wij ervoor dat onze producten van de allerhoogste kwaliteit zijn en een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben.
--------------------------------------------------------

Helaas geen fysieke beurs dit jaar, maar wel een digitale editie. Daarom staan wij op ons bedrijf klaar om U te ontvangen! Het is zeker de moeite waard om tóch een dagje naar Zundert te reizen voor een bezoek aan diverse kwekerijen, want in Zundert vind U het complete assortiment aan planten!

--> Kijk in de exposantenlijst voor de bedrijven die speciaal voor U klaar staan <--


Stand: D048  Terug naar exposantenlijst

My favourite plant!

Carpinus betulus

Carpinus betulus, onze favoriete plant! Niet als wegboom, maar als haagplant. Dat is een opmerkelijk detail, want de Carpinus betulus is wegboom van het jaar 2017. De functie als haagplant wordt echter onderbelicht. De Carpinus betulus loopt al vanaf april mooi fris groen uit en is weinig ziekte gevoelig. Er kunnen mooie hagen van gemaakt worden, tot wel 3 meter hoog. Dit zorgt zeker in de zomer voor veel privacy. In de winter verliest de haagbeuk wat blad, waardoor de tuin wat meer ruimte krijgt. De haagbeuk heeft maar weinig onderhoud nodig en is ideaal voor vogels om in te nestelen. Wij kweken de Carpinus betulus zelf als 2-, 3- en 4-jarige planten en leveren aan hoveniers, tuincentra, groothandels, enzovoorts. Daarnaast kweken we de Carpinus ook in pot, zodat ze het hele jaar door geplant kunnen worden.

Download onze app