Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Varb, Stichting

Engelandlaan 70-72
2391 PN Hazerswoude
Netherlands


Producten en activiteiten
Toeleveranciers


Varb hét grootste online platform voor al het buitengroen. Varb faciliteert niet alleen de vraag en aanbod van buitengroen, maar zorgt voor een eenvoudigere en snellere manier van handel drijven. Dit doen we door de verbindende factor te zijn tussen branchegenoten. Door nieuwe en bestaande handelsrelaties te laten bloeien. En door constant te werken aan innovaties die de handel in buitengroen bevorderen.

Al ruim 30 jaar staan deelnemers in contact met 900 bedrijven en ruim 1100 gebruikers uit Nederland en België. Het aanbod is breed en altijd actueel en bestaat uit een breed palet van boomkwekerijproducten, vaste planten, uitgaansmateriaal, bollen e.d. Het platform kent verschillende functies en is te raadplegen op elk apparaat met een internetverbinding.

Varb is een dienst van Stichting Varb, een stichting van en voor het vak, zonder winstoogmerk. Varb faciliteert de totstandkoming van handel tussen ondernemers in de sierteelt. De Stichting wordt bestuurd door vertegenwoordigers uit het vak.

Tijdens de beursdagen is ons kantoor geopend voor bezoek. Meld je hiervoor aan bij onze helpdesk zodat we u veilig en volgens de RIVM richtlijnen kunnen ontvangen. Wij kunnen u dan een rondleiding geven over het handelsplatform en uw vragen beantwoorden.


Stand: D051  Terug naar exposantenlijst

My favourite plant!

Dashboard Varb

Met het Varb handelsplatform kunt u al het buitengroen zoals boomkwekerijproducten, vaste planten en bollen zowel kopen als verkopen. Varb heeft verschillende handelskanalen, waaronder kwekershandel, handel naar groenaanleg en handel naar retail

Download onze app