Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Peijl Tuinplanten, Van der

Eldertstraat 1a
4882 JH Zundert
Netherlands


Producten en activiteiten
Sierteelt en coniferen
Hydrangea macr. Little XS, Hydrangea paniculata, Viburnum tinus in srt, Ceanothus, 200 artikelen leverbaar.


Onze innovaties delen wij graag met onze klanten: tuincentra en anderen in de professionele sector. Daarom zie je in diverse tuincentra steeds vaker de Little XS Hortensia, een door ons ontwikkelde hortensiasoort die klein blijft zonder te snoeien, gepresenteerd op een trendy display uit eigen hand. En zo mochten wij bijvoorbeeld een deel van de Ilex crenata Dark Green leveren voor de 27 kilometer lange haag bij Paleis het Loo.


Natuurlijk hebben wij naast onze exclusieve soorten ook een uitgebreide collectie andere tuinplanten. We hebben het dan over ruim 200 artikelen op een oppervlakte van maar liefst 7 hectare.

Levering van deze producten gebeurt altijd uiterst gemakkelijk en compleet. De verschillende artikelen worden, indien gewenst, door ons voorzien van een barcode, verkoopprijs, POS-materiaal en klaar voor de verkoop op een kar naar desbetreffend adres vervoerd. Ook dat doen we met liefde.
Een klein overzicht van onze nieuwe soorten:

Hydrangea macr. Little XS
Hydrangea macr. Rembrandt
Hydrangea pan. ‘Butterfly’
I-lexit ‘Dark Green’
Escallonia leavis ‘Pink Elle’
Euonymus jap. ‘Paloma Blanca’
Strobilanthes ‘Brunetthy’
Viburnum plic. ‘Kilimandjaro’
Viburnum plic. ‘Kilimandjaro Sunrise’
Viburnum tinus ‘Lisa Rose’


Stand: D056  Terug naar exposantenlijst

My favourite plant!

Hydrangea macr. Little XS

Deze plant is uitermate geschikt voor de kleine tuin of lage borders! De Hydrangea macr. ‘Little’ bloeit met bolvormige bloeiwijzen. Het bijzondere van deze selectie is de compacte groeiwijze. Met een maximale hoogte van 60cm, zonder te snoeien, behoort deze groep tot de dwerghortensia’s. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren.

Download onze app