Exposant

GrootGroenPlus 2023

Laxsjon Plants BV

Producten en activiteiten

Bos- en haagplantsoen
Sierteelt en coniferen, Coniferen, Fruitgewassen
Laan- bos en parkbomen, Uitgangs materiaal, Vaste planten, Visueel aantrekkelijke planten, Rozen en onderstammen, Vormbomen, Boomzaden en Boomkokers

Info

Laxsjon Plants is opgericht door Henk Huijsman en Loek Jochems en heeft het hoofdkantoor in Otterlo en een loods in Zundert.

Laxsjon Plants is een handelsbedrijf binnen de plantensector en heeft als hoofddoel het leveren van goede planten aan groenaannemers, overheden, hoveniers, gemeenten, landgoederen, wegenbouwers, kwekerijen, bosbouwbedrijven en cultuurtechnische bedrijven. Laxsjon Plants levert beplantingslijsten zo compleet mogelijk. En dat is ook wat Laxsjon Plants uniek maakt, dat er complete pakketten worden geleverd met plantmateriaal die anders niet zo snel te vinden zijn. Vorig jaar waren dat met name laurieren. Dit jaar de grote beuken, die de afgelopen periode veel geleden hebben onder de warmte en niet zo groot zijn geworden.

in 2019 heeft Laxsjon het bedrijf Expertrees overgenomen, waardoor er nu ook uitgangsmateriaal aan boomkwekerijen wordt geleverd en zij kweken dit vervolgens, al dan niet op contract, door tot eindproducten.
Laxsjon Plants is gecertificeerd PlanetProof.

Laxsjon Plants staat garant voor hoge kwaliteit en uitmuntende service. Dit geldt voor het hele traject: van het beantwoorden van offertes tot orderverwerking en logistieke planning. Zowel in als buiten het hoofdseizoen zorgen wij dat alles op tijd wordt geleverd.

Laxsjon Plants bestaat nu ruim zes jaar en is in die tijd enorm gegroeid. Het bedrijf begon met vijf man, maar is inmiddels gegroeid naar een bestand van meer dan twintig personeelsleden met veel ervaring in de kwekerswereld en Laxsjon Plants kan mede daarom hun slogan waar maken: High quality and Excellent service.

Bekijk onze bedrijfsfilm: https://tinyurl.com/LaxsjonPlants

Stand

R041

My favourite plant!
Buxus Sempervirens Select

De Buxus Sempervirens Select heeft Laxsjon Plants als eigen selectie. Dit is een sterk opgaand type en zeer uniform van vorm. Ook op kleigrond is deze zeer goed toepasbaar.
  Terug naar exposantenlijst

Address

Apeldoornseweg 212
6731 SC Otterlo
Netherlands

www.laxsjonplants.com

Contact

+31850700222 info@laxsjonplants.com Facebook

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons