Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Inschrijfformulier nieuwigheden 2022

De vakbeurs GrootGroenPlus biedt u, in samenwerking met de Keuringscommissie van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC), ook dit jaar de mogelijkheid om nieuwe planten aan te bieden voor (langdurige) keuring tijdens de komende beurs GrootGroenPlus 2022 in Zundert.

Aanmelding kan tot 15 september door invulling van dit formulier. Na aanmelding ontvangt u per mail een kopie van de door u aangeleverde gegevens met een ontvangstbevestiging inclusief uw aanmeldnummer. Uw aanmelding wordt in samenspraak met de KVBC beoordeeld om te bepalen of deze geaccepteerd kan worden. Na acceptatie ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht, alsmede de factuur met het voor u van toepassing zijnde bedrag. Pas na volledige betaling is uw aanmelding definitief en zullen wij uw plant meenemen in PR-uitingen die wij omtrent de noviteiten uitbrengen. Vanaf 15 september starten wij met de aanmaak van fact sheets per inzending. Het niet tijdig aanleveren van gegevens, beelden of de inschrijving geeft geen recht op korting.

 

De inzender is na acceptatie automatisch uitgenodigd voor de prijsuitreiking op Vakbeurs GrootGroenPlus 2022. Datum en tijdstip worden tijdig via de website en app bekend gemaakt.

Bedrijfsnaam:*
Contactpersoon:*
Straat:*
Postcode:*
Woonplaats:*
Telefoonnummer:*
Faxnummer:
E-mail:*
BTWnr:

 

Reguliere keuring op Vakbeurs GrootGroenPlus
Deelnemers aan de Vakbeurs GrootGroenPlus 2022 kunnen hun noviteiten voor 110 euro ex. BTW per inzending ter keuring aanbieden. Ook NIET-deelnemers kunnen noviteiten ter keuring aanbieden. De kosten voor hen bedragen 220 euro ex. BTW per inzending.

Langdurige keuring op Vakbeurs GrootGroenPlus
Kwekers/veredelaars kunnen vanaf 2013 hun noviteit op GrootGroenPlus laten zien en het publiek daarmee interesseren voor die noviteit, zonder deze gelijk te laten keuren. Wel ligt daaraan de verplichting ten grondslag om de noviteit aan te melden voor zowel een veldkeuring bij de KVBC én een tentoonstellingskeuring bij een latere editie (maximaal 5 jaar later) van GrootGroenPlus. Het tonen van deze noviteiten op GrootGroenPlus heeft plaats in een aparte ruimte, gescheiden van de reguliere noviteitenkeuring, waarbij geen naamsvermelding van indiener noch definitieve plantennaam zichtbaar zal zijn. Wij zullen ze wel voorzien van een tijdelijk tentoonstellingsnaam. Op geen enkele wijze zal de naam van de inzender prijsgegeven worden aan pers of bezoeker. Een beschrijving van de cultivar zal worden toegestaan. Het is enkel en alleen toegestaan aan kwekers en veredelaars om eigen selecties/innovaties aan te brengen. Bij aanmelding zijn de bedragen verschuldigd zoals deze gelden voor veldkeuring (250 euro ex. BTW per cultivar) en tentoonstellingskeuring op GrootGroenPlus (110 euro ex. BTW voor deelnemers, 220 euro ex. BTW voor niet-deelnemers). Bij de langdurige keuring gaat het jaarlijks om slechts 1 plant, bij de definitieve tentoonstellingskeuring gelden de aantallen zoals alsdan in het geldige reglement opgenomen.

 

Inzender kiest voor:*
 
 

 

Altijd geslachts-/soortnaam, cultivarnaam en eventuele merk/handelsaanduiding invullen!

(indien niet of onvolledig ingevuld kan de reguliere keuringsaanvraag ernstige vertraging oplopen of geweigerd worden wegens gebrek aan informatie. Bij langdurige keuring mag in een later stadium de cultivarnaam, de merk/handelsnaam en de eventuele extra partner m.b.t. licentiemanagement worden aangegeven.):

Geslachts- en soortnaam:*
Cultivarnaam (ras/kwekersrechtnaam):*
Merk/handelsnaam (indien van toepassing):
Bladvorm en bladkleur:*
Bloemen (kleur/bloeiwijze en afmeting/bloeitijd):*
Herkomst:*
Indien herkomst zaailing: Moeder (zaad) plant:
Indien herkomst zaailing: Vaderplant (bestuiver):
Indien herkomst Mutant (soort): Ontstaan uit:
Gewonnen door (volledig adres):
In de handel vanaf:
 
 
 
In de handel door:
Kwekersrechtelijk beschermd?:
 
 
 
Nummer:
Korte beschrijving/wat is het vernieuwende aan deze plant:
Hoge resolutie foto (jpg):*
Extra foto 1 (jpg):
Extra foto 2 (jpg):

Klik hier om het keuringsreglement te bekijken.

Privacy verklaring

Ik ben akkoord met de privacy verklaring, inschrijving en het daaraan verbonden keuringsreglement:*

Entree ne Noviteiten.jpg
Download onze app