Actueel aanbod

Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

1994

1994

 

Ook in 1994 deden zich weer nieuwe ontwikkelingen voor. De beurs duurde dat jaar drie dagen en er werd veel meer aandacht besteed aan een divers aanbod op de beurs. Zo werden niet alleen deelnemers met bijzondere planten aangetrokken, maar ook bedrijven die zich specialiseerden in bijzondere teeltmethoden. Het doel van de directie was om niet alleen kwantiteit te laten zien, maar vooral ook om kwaliteit te tonen.

 

Een belangrijke deelnemer dit jaar is de Nederlandse Bond van Boomkwekers. Deze bond stond op de beurs om feeling met de achterban, de boomkwekers, te houden, de herkenbaarheid te vergroten en potentiële leden te interesseren voor lidmaatschap.

 

In deze periode wordt ook de NAKB (Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor Boomkwekerijgewassen) een belangrijke instantie voor de boomkwekerij. Daarom werd de editie van 1994 geopend door de voorzitter van de NAKB, dhr. Spithoven.

 

In dit jaar werd ook een promotieproject in Tsjechië uitgevoerd, om de markt voor boomkwekerijproducten daar te ontwikkelen. Het project bestaat uit een model groenvoorziening en een PR-campagne. Het model laat zien hoe breed het assortiment van de producten uit de regio Zundert is. 

 

Beurscatalogus 1994

Download onze app