Parking P1 visitors:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

International nursery stock trade fair

Belgicactus bvba

Kapellerij 6
2260 Westerlo
Belgium


Products and activities
Floriculture and coniferes
Starting material
Visually attractive plants


Zot van vetplanten?
Voor een minimum aan liefde, weinig water en onderhoud, schenken vetplanten/succulenten jou een maximum aan liefde. Jahaa, Fabulous Fat Friends zijn onafscheidelijk, zij aan zij, net zoals mens en dier.

Reeds 35 jaar kwaliteit en service. The story continues ...

De Fabulous Fat Friends-vetplanten worden gekweekt op het natuurlijke ritme van de seizoenen. Ze kunnen tegen een stootje. Zo kan jij er een langdurige relatie en jouw eigen verhaal mee opbouwen.

Het Fabulous Fat Friends-plantenassortiment bestaat uit Outdoor succulenten (Sempervivum, Opuntia), en Indoor Succulenten (Echeveria, Crassula,...)

Onze specialiteit, De OUTDOOR Fabulous Fat Friends, de Sempervivums, kunnen niet ontbreken op je terras of in je tuin.

De Sempervivum is een ijzersterke vetplant die lange periodes van droogte overwint zonder dat je er naar omkijkt. Sempervivum is bovendien ook winterhard.


Stand: B049

  Back to list of Participants

My favourite plant!

Sempervivum Colorockz Coral Red (r)

Coral Red is een hele mooie, sterke Sempervivum in een felrode kleur. Deze Coral Red trekt daarmee volop de aandacht in de rotstuin. Ook erg mooi voor in een pot op balkon of terras of in een gemengde beplanting. Sempervivum Coral Red is een compacte plant van ca. 10 cm hoog en 15 cm breed. Staat graag in de volle zon in een zanderige, goed doorlatende grond. Coral Red is winterhard tot -20 ÂșC, heeft een goede vertakking en een sterk wortelgestel. Pluspunten: 1 Felrode kleur 2 Goede vertakking 3 Sterk wortelgestel 4 Onderhoudsarm 5 WintervastDeze Coral Red trekt met zijn felrode kleur volop de aandacht in de rotstuin. Ook erg mooi voor in een pot op balkon of terras of in een gemengde beplanting.

Download onze app