Parking P1 visitors:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

International nursery stock trade fair

Meyvis, Robbe

Venhoefweg 3
2322 Minderhout
Belgium


Products and activities
Suppliers
meubeltjes


Robbe Meyvis laat op vakbeurs GrootGroenPlus een hele andere kant zien van bomen, namelijk de meubels die je ervan kunt maken. De 21-jarige meubelmaker won onlangs nog een medaille d'excellence op de World Skills in Rusland en werd ook al vier keer Belgisch kampioen in zijn vakgebied. En nu verkoopt hij op de vakbeurs drie meubelstukken die hij voor wedstrijden heeft gemaakt.

Robbe Meyvis
De liefde voor hout zat er bij Robbe Meyvis al vroeg in; zijn vader is timmerman en Robbe was vanaf een jaar of zes, zeven al in de werkplaats te vinden. Ook vrijwilligerswerk is hem niet vreemd; hij maakte jarenlang vogelkastjes die hij voor het goede doel verkocht. Na een opleiding aan VITO in Hoogstraten (B) en de studie Houttechnologie aan de Hogeschool Gent (B) besloot hij zich verder te bekwamen in het ambachtelijk produceren van meubels. Met succes; ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij inmiddels diverse belangrijke titels op zijn naam staan.

Bos+
De meubels waar op kan worden geboden zijn Project Japan, Project Ierland en Project Taiwan. Het startbod is 250 euro per stuk en de opbrengst komt ten goede aan Bos+, een Vlaamse organisatie die zich inzet voor bosbehoud, beter bos en meer bos in Vlaanderen en de Wereld.

Gedurende de drie beursdagen kan iedereen bieden. Op vrijdag 4 oktober zal aan het einde van de beursdag bekend gemaakt worden wie de hoogste bieders zijn.

De afmetingen van de verschillende producten zijn:
Project Japan: 70 cm L x 45 cm B x 80 cm H
Project Ierland: 72 cm L x 40 cm B x 91 cm H
Project Taiwan: 125 cm L x 50 cm B x 75 cm H

Uiteraard zijn de meubels gedurende 2 tot en met 4 oktober op de Zundertse vakbeurs te bewonderen. Via de website kunnen vakbezoekers zich registreren voor gratis toegang.


Stand: G116
Assortment


  Back to list of Participants

Download onze app