Parking P1 visitors:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

International nursery stock trade fair

Vullings, Boomkwekerij

Hulst 1
5492 SB Sint-Oedenrode
Netherlands


Products and activities
Avenue, forest and park trees


Over ons:
Boomkwekerij Vullings is gevestigd in het hart van Brabant aan de oevers van de Dommel. Op 45 hectare leemhoudende grond kweken wij op duurzame wijze laanbomen, sierbomen en solitaire struiken. Tevens kunnen wij ook alle gevraagde bomen voorzien van een vers leirek.

Sterk in 4x verplant
Door het extra verplanten zorgen we voor een sterke en weerbare boom. Elke boom in onze kwekerij is minimaal 3 keer verplant. Maar een groot gedeelte van onze bomen is 4 tot 5 keer verplant, hierdoor ontstaat een compact wortelgestel.

Breed assortiment
In de loop der jaren is onze passie voor diversiteit in boomsoorten uitgegroeid tot een uitzonderlijk assortiment met ongeveer 60 soorten en 300 variƫteiten. Onze kwekerij heeft hierdoor voor iedere plek een passende boom.

Duurzaam geteeld
Met het oog op de toekomst kiezen we bewust voor een duurzame teeltwijze. Hierdoor garanderen wij dat het milieu zo min mogelijk belast wordt en creƫren onze bomen op een natuurlijke wijze een weerstand tegen natuurlijke vijanden. Het duurzaam kweken wordt extra gegarandeerd door het PlanetProof-certificaat.

Snel en Flexibel
Door jaarlijks te blijven investeren in ons machinepark zijn we in staat om snel en flexibel te werken.

U bent welkom
Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan Boomkwekerij Vullings waarbij wij u graag meer vertellen over ons bedrijf.


Stand: R087

  Back to list of Participants

My favourite plant!

Koelreuteria paniculata

Download onze app