Parking P1 visiteurs:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Le salon international de la pépinière

Biggelaar, Boomkwekerij Berry van den

Heuveleindseweg 6b
5684 NC Best
Netherlands


Produits et activités
Conifères
Sierheesters zware maten


Boomkwekerij Berry van den Biggelaar is gestart in januari 2009. Berry is beslist geen starter in het vak. Hij is opgegroeid op de kwekerij van zijn ouders en heeft zijn passie voor alles wat groeit en bloeit van huis uit meegekregen. Als jonge ondernemer wil hij zijn liefde voor de natuur inzetten om het leefmilieu zo GROEN en MILIEUVRIENDELIJK mogelijk te houden.

De kwekerij specialiseert zich in coniferen en groenblijvende heesters in grote maten. De planten blijven minimaal 2 tot 3 jaar op de kwekerij en zullen in die tijd worden verzorgd tot er een plant van goede kwaliteit geleverd kan worden met een goede kluit.

Het is de bedoeling om de kwekerij verder uit te bouwen tot een gezaghebbende leverancier van coniferen en groenblijvende heesters.

Berry zet zijn machinepark ook in voor het onderhoud van andere kwekerijen en voor groenprojecten.

Daarnaast heeft Berry een groot netwerk opgebouwd van collega leveranciers, zodat hij in staat is om de meest gevarieerde orders te kunnen leveren. Als de producten die u vraagt niet op de eigen kwekerij aanwezig zijn, dan zet Berry zijn netwerk in. Hij bezoekt zijn leveranciers regelmatig en weet daarom ook wat de kwaliteit is van alle planten die hij levert.

Doordat hij het hoveniersvak ook als geen ander verstaat, is de aanleg of het grote onderhoud van tuinen hem op het lijf geschreven.


Stand: R089

  Retour à la liste des participants

My favourite plant!

Taxus

In de jonge scheuten van de taxushaag (taxus baccata) zit baccatine, de basisgrondstof voor chemotherapie. Verder heeft de markante taxus sterk karakter en komt van oudsher in Nederland voor.

Download onze app