Parking P1 visiteurs:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Le salon international de la pépinière

Lieshout Potcultuur BV, van

Zijp 17
5428 GZ Venhorst
Netherlands


Produits et activités
Conifères et floriculture
matériau d'origine


Sinds de start in 1987 zijn wij een vertrouwd adres voor heesterplantgoed van hoge kwaliteit. Wij kweken heesterplantgoed in verschillende soorten en maten. Wij zijn gespecialiseerd in de soorten Photinia, Camellia, Ilex, Osmanthus en Prunus. Daarnaast bestaat ons assortiment uit enkele andere heestersoorten en proberen wij regelmatig nieuwe soorten toe te voegen.

De heesters komen als stek bij ons binnen en kweken we gedurende een jaar op. Vervolgens verkopen we de producten aan kwekerijen en de handel in binnen- en buitenland die met de planten verder gaan zodat deze geschikt zijn om aan te bieden aan de eindgebruiker, onder meer via tuincentra. Voor het kweken van de heesters hebben wij 13.000 m² kasruimte en 5.000 m² containervelden tot onze beschikking.

Uitgebreid assortiment

Photinia
Recent zijn we omgeschakeld van het aanbieden van grote partijen van één soort naar kleinere partijen van een breder assortiment heestersoorten. Hierdoor willen wij ons in de markt breder opstellen.

Onze capaciteit bedraagt 750.000 stuks.

U bent van harte welkom

Prunus
Indien u geïnteresseerd bent in ons uitgangsmateriaal, bent u altijd van harte welkom om de planten bij ons op de kwekerij te komen bekijken. Op die manier kunt u zichzelf overtuigen van onze kwaliteit. Gelieve vooraf contact met ons op te nemen zodat we u persoonlijk kunnen rondleiden en uw vragen direct kunnen beantwoorden. Op verzoek sturen we graag een foto van het gewenste product naar u op.


Stand: R109

  Retour à la liste des participants

My favourite plant!

Lagerstroemia

Download onze app