Parking P1 visiteurs:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Le salon international de la pépinière

Jiffy Products International BV

Lindtsedijk 20A
3336 LE Zwijndrecht
Netherlands


Produits et activités
Fournisseurs


Jiffy International AS, met hoofdkantoor in het Noorse Kristiansand, is een internationale groep bedrijven die zich richt op de ontwikkeling en productie van milieuvriendelijke hoogwaardige vermeerderingssystemen en substraten voor de professionele tuinbouw-, bosbouw- en kwekerijsector wereldwijd. Sinds de introductie van de allereerste echt biologisch afbreekbare pot in het midden van de jaren vijftig van de vorige eeuw bevindt Jiffy zich in de voorhoede als het gaat om duurzaamheid, dankzij het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen en biobased materialen zoals veen, kokos, houtvezel, plantaardige vezels en andere biomassa. De fabrieken en verkoopkantoren van Jiffy bevinden zich over de hele wereld, wat een waarborg is voor de verkrijgbaarheid van uniforme, hoogwaardige vermeerderingssystemen en substraten voor afnemers in de tuin-, land- en bosbouw, ongeacht de locatie van hun activiteiten.

Productie en oogst
De fabrieken voor de productie van onze potten en pellets zijn strategisch gelegen in de nabijheid van grondstoflocaties in Canada, Denemarken, Noorwegen en Sri Lanka. De substraatfabrieken bevinden zich in de nabijheid van grondstoflocaties in Estland, Zweden en Canada. Het bedrijf produceert daarnaast nog kwaliteitsmixen in Nederland, Estland, Zweden en de VS. De plantpluggen met speciale binder van Jiffy, verkrijgbaar onder de naam Preforma, worden geproduceerd in de buurt van enkele van ’s werelds grootste arealen glastuinbouw in Nederland, de VS, Spanje en Japan. Toelevering van de beste kwaliteitsproducten is voor de professionele kweker vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren, en met de keuze voor Jiffy is de hoogst mogelijke kwaliteit gewaarborgd. Jiffy voldoet aan de hoogste industrienormen, met gecertificeerde producten van de hoogste kwaliteit, die te allen tijde veilig zijn voor het milieu.

Kwaliteitscontrole
Jiffy doet veel meer dan louter het verkopen van producten aan klanten; zowel voor als na de verkoop bieden we excellente dienstverlening via onze accountmanagers, die allen beschikken over een solide achtergrond in de tuinbouw. De accountmanagers van Jiffy worden bijgestaan door productmanagers die het uitgebreide productassortiment van Jiffy door en door kennen, of die zich hebben toegelegd op specifieke toepassingen, zoals telen met hydroponics, bosbouw, kwekerij enzovoorts.
Onze klantenservice is verdeeld over de twee belangrijkste verkooplocaties, in Nederland en in de VS, voor alle dienstverlening en ondersteuning die u nodig heeft. Dankzij onze externe regionale en nationale distributeurs is er altijd wel een verkooppunt voor onze productlijn bij u in de buurt, waar ter wereld dat ook is. Superieure producten, snelle serviceverlening en technische ondersteuning, waar de klant zich ook bevindt. Dat is waar Jiffy vandaag de dag voor staat.


Stand: G028  Retour à la liste des participants

My favourite plant!

1Plant

De meest geavanceerde productielocatie voor substraten De Jiffy 1Plant in Zwijndrecht is een hypermoderne fabriek voor substraten en potgronden. Eind oktober 2016 is de eerste de in totaal drie menglijnen van de fabriek in gebruik genomen. Met toepassing van state-of-the-art technieken worden alle producten er volautomatisch geproduceerd. De 1Plant beslaat circa zes hectare. Het terrein heeft een eigen havenfaciliteit voor het aanmeren en lossen van grote zeeschepen. In totaal is tweeëneenhalve hectare overdekt en ingericht met een opslagterminal en productiehallen. In het project 1Plant komen de basiskernwaarden van Jiffy samen: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Download onze app