Parking P1 visiteurs:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Le salon international de la pépinière

Lankveld, Kwekerij van

Gerele - Peel 31
5424TM Elsendorp
Netherlands


Produits et activités
Conifères et floriculture
Plantes visuellement attirantes
matériau d'origine


Kwekerij Van Lankveld is een professionele kwekerij van bladhoudende heesters . De hoofdsoorten zijn Pieris, Euonymus, Viburnum, Lavandula, Hebe, Magnolia, Lavatera, Leucothoe en Choisya.

Missie is om kwalitatief hoogwaardige planten te leveren. De volle en bossige planten zijn het resultaat van vakmanschap en de juiste bedrijfsopzet. Van de totale oppervlakte (2 ha) bevindt 60% zich onder glas. Dit maakt het mogelijk teeltomstandigheden te controleren en te optimaliseren wat zich uit in een uniform gewas van goede kwaliteit. Tevens maakt dit het mogelijk alle gewassen binnen te laten overwinteren wat zich ook weer vertaalt naar planten met extra groeikracht.

De producten bestaan uit:

Plantgoed. Afzet verloopt via kwekerijen, exporteurs
Leverbare teelt. Afzet verloopt voornamelijk via tuincentra, exporteurs, cash & carry’s
Mix trays (6 packs) en mengkarren geleverd met steeketiketten inclusief foto die zich onderscheiden door een goede kwaliteit van de individuele planten en van de combinatie van planten
Het in opdracht van derden opzetten van partijen.

Zoals van een professionele leverancier verwacht mag worden kunt u rekenen op een goede service (24 uur leveren, op verzoek etiketteren / stickeren, verzorgingsetiketten, het leveren van transport).


Stand: R022

  Retour à la liste des participants

Download onze app