Parking P1 visiteurs:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Le salon international de la pépinière

Vullings, Boomkwekerij

Hulst 1
5492 SB Sint-Oedenrode
Netherlands


Produits et activités
Arbres de parc, de forêt et d’avenu


Door het extra verplanten zorgen we voor een sterke en weerbare boom. Elke boom in onze kwekerij wordt 3 tot 4 keer verplant, hierdoor ontstaat een compact wortelgestel. Dit garandeerd een optimaal hergroei resultaat aan onze klanten.

Door middel van het hanteren van deze formule zijn wij tevens in staat bomen te leveren tot ongeveer 50cm omtrek, zonder daarbij aangroei resultaat te verliezen.

Breed sortiment
Met een 60 soorten en 350 variëteiten biedt onze kwekerij een grote diversiteit aan passende oplossingen

In de loop der jaren is de passie voor diversiteit in boomsoorten uitgegroeid tot een uitzonderlijk assortiment.
Een assortiment wat door de flexibele werkwijze uitstekend in staat is de trends in de markt op de voet te volgen.


Duurzaam geteeld
Gericht op de toekomst

Met het oog op de toekomst kiezen wij bewust voor een duurzame teelwijze. Deze duurzame manier van telen wordt aangeduid door het milieukeur-certificaat. Binnen Milieukeur worden strenge eisen gesteld aan het gebruik van meststoffen en chemische gewasbeschermingsmiddelen.
Onze processen zijn hier nauwkeurig op afgestemd. Zo wordt er bijvoorbeeld zeer beperkt gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en maken chemische bemestingsstoffen plaats voor groenbemesters zoals Raaigras en Tagetes. Deze duurzame aanpak heeft tevens een zeer positief effect op de flora en fauna in de kwekerij.
Door een optimale duurzame verzorging ontwikkelen onze bomen een sterk afweersysteem. Ze zijn daardoor ook in staat weerstand te bieden tegen natuurlijke vijanden zonder het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.Snel en Fexibel
Door ons up to date machinepark zijn we is staat snel en naar uw wens te leveren.

Door jaarlijks te blijven investeren in ons machinepark zijn we in staat om snel en flexcibel te werken. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld de laadtijden flink kunnen verkorten zodat uw transporteur weer snel zijn weg kan vervolgen. In 2014 is er een extra mobiele kraan gekocht om ook het intern transport optimaal te krijgen.


Stand: R087

  Retour à la liste des participants

My favourite plant!

Koelreuteria paniculata

Download onze app