Parking P1 visiteurs:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Le salon international de la pépinière

ABAB Accountants en Adviseurs

Westbroek 41 - 43
4822 ZX Breda
Netherlands


Produits et activités
Accountants- en adviesorganisatie


Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan negentig jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over vijftien vestigingen. Bij ABAB hebben ondernemers een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering, die met hen vooruitkijkt om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning. Zo dragen zij bij aan het succes van deze ondernemers.

ABAB voor de boomkwekerijsector
ABAB heeft jarenlange kennis en ervaring samengebracht in een multidisciplinair team dat zich volledig richt op de boomkwekerijsector en andere delen van de tuinbouwsector. Onze bedrijfsadviseurs kennen de sector over de volle breedte, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. We beschikken over specifieke cijfers zodat we uw boomkwekerij kunnen afzetten tegen het branchegemiddelde en vergelijkbare collega-ondernemingen.

Brede dienstverlening
ABAB ontzorgt klanten met het samenstellen van jaarrekeningen, audit en assurance, (internationale) fiscale advisering, juridische advisering, salarisadministratie, payroll advies, HR services, bedrijfskundige advisering, corporate finance, inkomens- en estate planning, pensioenadvisering, ruimtelijke ordening en milieu, mediation, subsidieadvisering, administratieve dienstverlening en vastgoedadvies.

ABAB, allround en alert.

Kijk voor meer informatie op abab.nl.


Stand: G050  Retour à la liste des participants

My favourite plant!

Taxus baccata

De markante taxus heeft een sterk karakter, de taxus is breed toepasbaar, hij komt van oudsher in Nederland voor en zeker niet onbelangrijk: taxusmateriaal wordt al heel lang gebruikt in medicijnen tegen kanker. Zie bovenstaande foto van de taxusinzameling in de gemeente Zundert.

Download onze app