Häufig gestellte Fragen

aug. 30, 2019

GrootGroenPlus werft deelnemers aan voor groenaankleding


De deelnemers van vakbeurs GrootGroenPlus, die van 2 tot en met 4 oktober in Zundert (NL) wordt gehouden, worden opgeroepen voor de levering van de groenaankleding.  Elk jaar leveren deelnemers namelijk geheel belangeloos hun groene producten aan, waarmee de entree en het restaurant uitbundig worden aangekleed. 

 

Blikvanger

Eerder werd al aangekondigd dat gewerkt wordt aan de invulling en de aanleg van een zintuigentuin. Hier zijn Peter Vanlaerhoven en Pascale Matthijsen van Lowgarden Nurseries momenteel druk mee bezig. Er zijn echter ook nog de hoofdentree en het restaurant die om groene aankleding vragen. 

 

Elk jaar is deze algemene groenaankleding weer een belangrijke blikvanger. Voor de 29e editie sluiten we bij voorkeur aan bij de slogan van dit jaar: Great in Green. Het idee is om in dit kader vooral te kiezen voor grote groenblijvende planten en bomen.

 

GrootGroenPlus zal komende week alvast een inventarisatie maken en deelnemers benaderen om hen te vragen om een bijdrage. 

 

Zelf aanmelden

Natuurlijk hebben we liever dat deelnemers zichzelf al aanmelden voor deelname; dit kan via info@grootgroenplus.nl. Al het zelf aangeboden groen krijgt zeker een plaatsje in de groenaankleding.

 

Hoe groter het aanbod dat we op de vakbeurs kunnen laten zien, hoe beter! Ook zal er net als elk jaar weer een overzicht van de groenleveranciers inclusief standnummers worden geplaatst bij de ingang, op de website, in sociale media en op het LED-scherm in het centrale restaurant. Op deze manier creëren we extra PR-voordelen.

Schermafbeelding 2019-08-30 om 14.31.06.png

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns