Häufig gestellte Fragen

sep. 2, 2020

Nieuwsbericht voor deelnemers


Half augustus werd duidelijk dat GrootGroenPlus dit jaar digitaal plaatsvindt, in plaats van fysiek. Dat betekent dat we drie dagen lang - van 30 september tot en met 2 oktober - voor een breed digitaal platform zorgen. Mét de inmiddels 155 aangemelde deelnemers. In deze nieuwsbrief vertellen we u graag al wat meer over de praktische kant, de mogelijkheden die deze digitale editie u biedt én de stappen die u zelf nu al kunt zetten om het maximale uit uw deelname te halen. 
 
De aanbetalingsnota
De 20%-nota’s werden in juli verzonden en door veel deelnemers al betaald. Zij zijn door deze aanbetaling op 2021 daarmee verzekerd van een plek op de 31e editie van vakbeurs GrootGroenPlus, die van 6 tot en met 8 oktober 2021 zal plaatsvinden. Deelname aan de digitale editie dit jaar is volledig gratis. Mocht u de 20%-nota nog niet voldaan hebben, dan verzoeken we u dat per ommegaande alsnog te doen. 

Deelnemersprofiel
Het is dit jaar éxtra belangrijk om uw profiel in de deelnemersomgeving zo goed mogelijk aan- en in te vullen. De komende tijd worden de mogelijkheden nog verder uitgebreid en kunt u onder meer ook velden invullen voor chatten, videobellen en film. En u kunt natuurlijk zelf kiezen wanneer u deze (contact)mogelijkheden openstelt. Alle exposantenprofielen zijn inmiddels genummerd, zodat gemakkelijk naar een bepaalde deelnemer kan worden verwezen. 
 
Bezoekers van de website en beurs-app kunnen uw gegevens altijd inzien, zonder hiervoor eerst aan te melden of in te loggen. Dit biedt dus een directe, laagdrempelige contactmogelijkheid tussen deelnemer en bezoeker. Om hier optimaal gebruik van te maken, adviseren we u om regelmatig even in te loggen om te kijken of er nog nieuwe functies zijn die u kunt gebruiken. 
 
Tip: vergeet vooral ook niet om uw favoriete planten, foto's, actueel aanbod en aanvullende informatie te plaatsen. We zullen namelijk ook dit jaar de mooiste 'stands' met prijzen belonen. Dit keer gaat het dan niet om de uitstraling van uw fysieke stand, maar om uw digitale presentatie en uitingen! En... uw favoriete plant zou zo maar eens beloond kunnen worden met een label van de Stichting Nationale Boomfeestdag!
 
Studio
Daarnaast nemen we u natuurlijk - digitaal - ook mee naar de beurslocatie in Zundert. We slaan daarvoor de handen ineen met onder meer cameramensen, een geluidstechnicus en een tolk en zullen een professionele studio opzetten om (semi-) live te streamen via website en app. Op die manier kunnen we alsnog een brug slaan tussen bezoekers en deelnemers én zijn er meer mogelijkheden uw (groen)producten te tonen en promoten. Alle opnames blijven bewaard en zijn terug te kijken via het  YouTube-kanaal van GGP.
 
Deelnemers kunnen hun producten hiervoor aanleveren; wij zorgen er dan voor dat ze regelmatig in beeld komen. Daarnaast nemen we per deelnemer een minuut op om te tonen in het profiel, maar ook om vrij te gebruiken. Als u hiervan gebruik wilt maken, dan kunt u zich aanmelden via  info@grootgroenplus.nl en dient u ervoor te zorgen dat uw producten op 28 september geleverd zijn. We gaan uit van een Deense kar per deelnemer en deze kan op 3 of 5 oktober weer worden afgehaald. Zelf brengen en halen is mogelijk; u mag natuurlijk ook gebruik maken van een transporteur. 
 
Uiteraard biedt de studio ook ruimte voor het bespreken van belangrijke onderwerpen binnen de branche. Mocht u een idee hebben voor een tafelgesprek, laat het ons dan gerust weten via info@grootgroenplus.nl
 
Bedrijfsopenstelling
Interne en externe persreizen maken al jarenlang vast onderdeel uit van het programma. Deze door ons begeleide reizen schuiven eveneens door naar 2021. Met uitzondering van de bezoeken die we dit jaar wél digitaal doorgang kunnen laten vinden. 
 
We horen echter graag van u of u wellicht dit jaar tijdens de drie beursdagen zelf uw bedrijf wilt openstellen voor bezoekers van de vakbeurs. In dat geval kunt u zich melden via info@grootgroenplus.nl. Wij maken een inventarisatie en vermelden in uw profiel dat een bezoeker direct een afspraak met u kan maken. We dragen ook bij aan de promotie. 
 
Nieuwigheden
Tijdens GrootGroenPlus worden traditiegetrouw nieuwe gewassen geïntroduceerd. Deze nieuwigheden worden ingezonden door bedrijven uit binnen- en buitenland. Tijdens de digitale beurs keurt de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) deze planten in Zundert met inachtneming van hun reglement medaillekeuringen. Ook dit jaar schenkt GGP als extra prijs een veldkeuring aan een medaillewinnaar. 
 
Vakbeurs GrootGroenPlus biedt u ook dit jaar de mogelijkheid om nieuwe planten aan te bieden voor keuring. We hebben de aanmelding verlengd van 1 naar 15 september. U heeft dus nog even tijd, maar wacht niet te lang. Klik hier voor het aanmeldformulier.
 
Reclamemogelijkheden
Alle bestellingen die voor dit jaar geplaatst zijn, schuiven mee door naar 2021 - zo ook de opties voor logovermelding, reclamewanden en LED-scherm. Op verzoek van een aantal deelnemers hebben we wél een aantal reclamemogelijkheden voor 2020 op een rijtje gezet. Dit zijn:

  • Extra logovermelding in de beursapp en op de kabelkrant met vermelding van referentienummer: 150 euro.
  • Een bewegend filmpje of beeldpresentatie van minder dan 1 minuut: 350 euro.  
  • Een bewegend filmpje of beeldpresentatie van minder dan 2,5 minuten: 500 euro.  
  • Een bewegend filmpje of beeldpresentatie van minder dan 3,5 minuten: 750 euro.  

Alle prijzen zijn exclusief btw. De door u aangeleverde beelden (.wmv, .mpg of .avi) komen drie dagen lang, minimaal zes keer per dag, voorbij in de uitzending en worden daarnaast getoond op onze sociale media. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen via  info@grootgroenplus.nl.

logo-ggp-2020-NL.jpg

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns