Häufig gestellte Fragen

sep. 16, 2020

Volledig programma vakbeurs GrootGroenPlus - ook online!


Natuurlijk is er ook tijdens de digitale editie van vakbeurs GrootGroenPlus, gehouden van 30 september tot en met 2 oktober, een volledig beursprogramma. Hiervoor wordt op de beurslocatie in Zundert een professionele studio ingericht.

 

In deze studio zullen diverse gesprekken van maximaal 15 minuten plaatsvinden met sprekers, partners en experts. Cameramensen, een geluidstechnicus en tolk zullen ervoor zorgen dat het live programma voor alle kijkers goed te volgen is. 

 

Het volledige uitzendschema zal zeer binnenkort in de gratis viertalige app en op de website te raadplegen zijn. Er zal in ieder geval een openingstafel zijn, een tafel voor de uitreiking van de Zunderts Groen Imago Prijs (ZGIP), een tafel in verband met de nieuwighedenkeuringen en tafels over de Road Show en over biodiversiteit. Partnertafels met Varb, Rabobank, Hortipoint en De Bode staan ook op de planning. Sommige gesprekstafels worden vooraf gegaan door een toelichtingsfilm. 

 

Daarnaast zenden we in plaats van de persexcursies ook rondleidingen uit bij Tenax Tree-Plugs & Seeds, Damen Boomkwekerij en Business Centre Treeport die we afsluiten met informatie over Coöperatieve Vereniging Treeport

 

De afwisseling maakt het voor kijkers interessant en tussen de verschillende tafels door is er voor deelnemers heel veel ruimte om hun producten optimaal te promoten. Elke exposant mag bijvoorbeeld een video van 1 minuut laten maken die vervolgens wordt uitgezonden. Dankzij de vermelding van het standnummer rechtsboven in beeld is het gemakkelijk om direct contact te leggen met de desbetreffende deelnemer.  

 

Het vakbeursprogramma wordt verdeeld over de drie dagen; de uitzendingen zijn van 9 tot 18 uur via de website en de app vrij toegankelijk voor de kijkers; zij hoeven zich hiervoor niet vooraf aan te melden. Alles wordt beschikbaar gesteld in het Nederlands en het Engels. Dankzij deze interactieve opzet krijgen bezoekers alsnog het idee dat ze langs de stands van de deelnemers ‘lopen’ en daadwerkelijk alle producten bekijken. Op deze manier wordt - ondanks de andere vorm - grote betrokkenheid bij de vakbeurs en deelnemers gecreëerd.

IMP_ggp_studio-Temp0012.png

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns