Nieuws

jun. 26, 2021

Aanmelden voor vakbeurs GrootGroenPlus kan tot 1 juli 2021, wees op tijd!


Wat ons betreft is het hoog tijd om elkaar weer te ontmoeten en om het levende groen weer te zien, te voelen, te proeven en te ruiken. Wij kijken dan ook uit naar het weer mogen organiseren van een fysieke beurs en zijn druk bezig met de voorbereidingen. De website, beurs-app en sociale media zijn aangepast. De eerste vergunningsaanvraag is de deur uit. Er zijn reeds 175 deelnemers aangemeld. Bovendien is inmiddels ook het Garantiefonds toegewezen, waardoor een groot deel van de gemaakte kosten bij afgelasting vanwege Covid-19 toch kunnen worden vergoed en dus niet voor 100 procent worden gedragen door de deelnemers. 

 

Volgens de overheid staan de signalen op groen. Goed nieuws voor de sector! De basisregels en stappenplannen voor evenementen vanaf 25 juli 2021 zijn bekendgemaakt. Ons COVID-19 beursplan is flexibel en ook GGP is flexibel. We kunnen meebewegen. We hopen op verdere afschaling en versoepeling van regels, maar zijn ook voorbereid op aanscherping van de regels.

 

Nu het Garantiefonds ook van toepassing blijkt te zijn op GGP, kunnen ook de bestellingen worden geplaatst bij onze vaste leveranciers. Vanwege hun jarenlange betrokkenheid en ervaring met GGP kunnen we ondanks de ingekorte voorbereidingsperiode snel schakelen.

 

Aanmelden tot 1 juli 2021

Waarom dan dit bericht? Juist omdat er vanwege de korte voorbereidingsperiode nog veel geregeld en gepland dient te worden, het extra belangrijk is dat dit veilig en goed gebeurt én we de grootte van de accommodatie afstemmen op het aantal deelnemers, kunnen we dit jaar helaas maar tot 1 juli aanmeldingen accepteren.

 

De boodschap is daarom duidelijk: wilt u hierbij zijn, wilt u dit internationale platform dat inmiddels toonaangevend is voor de sector niet missen, schrijf u dan voor 1 juli in. Deel dit bericht vooral ook in uw netwerk en zorg dat u er op 6 - 8 oktober 2021 weer bij bent met een prachtige stand. U vindt het inschrijfformulier op onze website; dat is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.  

 

Gezien de goede ervaringen van afgelopen jaar hebben we bovendien besloten de sterke digitale aanwezigheid van GGP en alle digitale opties voor onze exposanten - die we al sinds 2015 jaarlijks weer verder uitbreiden - door te zetten. Dit betekent dat ook de exposantenpagina’s, promotiefilms, beursapp, presentaties, sociale media en de koppeling met de aanbodsbank van Varb dit jaar weer doorgang zullen vinden.

nws006.jpg

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons