Häufig gestellte Fragen

jun. 16, 2015

Op 18 juni 2015 netwerken


Op 18 juni wordt in het Cultureel Centrum Zundert een deelnemersbijeenkomst voor GrootGroenPlus gehouden. De avond begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. Tijdens deze bijeenkomst kijkt het bestuur terug naar 2014 en vooruit naar 2015.

 

De avond wordt grofweg in tweeën gesplitst: het eerste deel draait om de beurs. Het tweede deel van de avond wordt een Rond-de-grote-groene-tafelsessie-op-locatie. Deze discussietafel draait om het volgende thema: 'Er wordt veel geschreven en gepraat over concepten. Maar wat moet of kan ik als boomkweker daarmee?'. Aan dit thema zijn vijf stellingen gekoppeld, waaronder de stellingen: 'Als kweker moet je bewust kiezen voor de klanten die je wilt bedienen' en 'Een goed product is belangrijker dan een goed concept'. Kortom een op de boomkwekerij gerichte discussie. De tafelheren zijn: Ron Barendse Vakredacteur De Boomkwekerij en de vaste gezichten van Het Groenbureau: Emiel van den Berg en Marcel Haarbosch. De tafelgasten zijn: Wolfgang Holz (landschapsarchitect gemeente Helmond), Peter Bongers (boomkweker en eigenaar van concept QuickHedge kant-en-klaar hagen), Remco Valk (directeur van Helvoirt Groenprojecten) en Paul Verkuijl (restauratiehovenier en voorzitter van Vakgroep Erfgoedhoveniers). Uiteraard kan ook het publiek vragen inbrengen en reacties geven. De resultaten van deze discussie zullen worden gepubliceerd.

 

De uitnodigingen voor deze netwerkmogelijkheid zijn inmiddels verzonden. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen en (nog) geen deelnemer is, maar deze avond toch graag bij wil wonen, kan zich melden via info@grootgroenplus.nl. 

6137.jpg

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns