Nieuws

dec. 27, 2023

Maak kans op een EPS-bijdrage voor goede plannen!


Stichting EPS (European Plant Support) zet zich in voor de boomkwekerijbranche in het algemeen, maar voor boomkwekers in het bijzonder. In dat kader, roept EPS in 2024 voor het eerst op tot de indiening van ideeën die een (financiële) bijdrage zouden kunnen gebruiken.
 
Van inschrijvers wordt gevraagd om (innovatieve) ideeën aan te dragen, die aansluiten bij de doelstellingen van stichting EPS. Deze zijn het stimuleren van de kwaliteit van boomkwekerijproducten in algemene zin, het bevorderen van de afzet van boomkwekerijproducten en het verrichten van alle activiteiten die te maken hebben met, of kunnen bijdragen aan de twee voorgenoemde doelstellingen. Kortom; EPS maakt zich hard voor alles wat de boomkwekerijsector vooruit brengt.
 
Een van de manieren waarop de stichting dat doet, is door het laten organiseren van vakbeurs GrootGroenPlus, waarvan de 34e editie in 2024 - van 2 tot en met 4 oktober in Zundert - plaatsvindt. Tijdens deze vakbeurs zullen de initiatieven die ondersteuning van EPS verkrijgen worden gepresenteerd. Deze presentatie maakt dus onderdeel uit van de in te dienen plannen.
 
Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury van 8 personen. De beste drie inzendingen krijgen de kans om hun idee te presenteren aan deze jury. Zij kunnen daardoor in aanmerking komen voor een (financiële) bijdrage vanuit EPS. Deze drie zijn uiteraard de inzendingen met de plannen die het beste aansluiten bij de (innovatie)doelstellingen van stichting EPS. Samenwerkingsverbanden zijn daarbij een pré.
 
Om deel te kunnen nemen, dien je je idee voorzien van een gedegen plan met begroting voor 1 maart 2024 aan te melden. Stuur daarom zo snel mogelijk je plan met toelichting en eventueel foto- en filmmateriaal in via info@grootgroenplus.nl.

Scherm­afbeelding 2023-12-27 om 09.09.32.png

Openingstijden

Woensdag 2 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 3 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons