Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Fotovrienden ‘Op Pad’ werken mee aan aankleding GrootGroenPlus


De vereniging Fotovrienden ‘Op Pad’ levert dit jaar een belangrijke bijdrage aan de aankleding van vakbeurs GrootGroenPlus én aan het beursthema: My Favourite Plant!. Fotovrienden ‘Op Pad’ is in juni 2015 in Zundert opgericht, om in groepsverband plezier te beleven met fotograferen in de natuur. Foto’s, gemaakt door de leden van deze groep, worden daarom in een speciale tentoonstellingsruimte op de vakbeurs getoond. Wilt u alvast een voorproefje? Een deel van de collectie is te zien op hun Facebook-profiel. Ook wordt de vereniging op GGP 2017 onder meer uitgedaagd om een natuurfoto bij de entree te maken, die kan worden aangevuld met levend groen.

 

Win een fotosessie

De vereniging zal eveneens bijdragen aan de verdere invulling van het thema ‘My Favourite Plant!’. De Fotovrienden ‘Op Pad’ kunnen exposanten van de vakbeurs bezoeken en hun favorieten en de toepassing ervan fotograferen. Deze foto's kunnen vervolgens opgenomen worden in het deelnemersprofiel, gebruikt worden op sociale media en op de beursvloer zelf geplaatst worden.

 

GrootGroenPlus geeft 1 fotosessie weg; u maakt hierop kans door voor 1 juni 2017 een bericht naar info@grootgroenplus.nl te sturen met een korte toelichting van waarom u - en uw favoriet - deze fotosessie verdient. De winnaar krijgt naast deze gratis fotosessie ook extra aandacht voor en tijdens de vakbeurs die van 4 tot en met 6 oktober in Zundert gehouden wordt. Niet gewonnen of zeker zijn van een fotosessie? Dan kunt u zich uiteraard ook bij de Fotovrienden aanmelden voor informatie over een betaalde opdracht. 

 

Beste foto

Ook de leden van de Fotovrienden ‘Op Pad’ doen via hun activiteiten voor de vakbeurs mee aan een wedstrijd. Uit de door de leden van de vereniging Fotovrienden ‘Op Pad’ gemaakte foto’s zal namelijk tijdens de beurswoensdag een winnaar bekend gemaakt worden. 


Schermafbeelding 2017-05-06 om 14.11.39.png
Download onze app