Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Uitnodiging Inloopdag 2017


Zoals u mogelijk onlangs al in ons persbericht gelezen hebt, organiseren wij dit jaar in plaats van de traditionele deelnemersbijeenkomst een inloopdag. Tijdens deze dag krijgt u de kans om al uw vragen te stellen en met ons te overleggen over GrootGroenPlus.

 

De inloopdag vindt plaats op dinsdag 27 juni, van 15.00 tot 21.00 uur en wordt georganiseerd op de beurslocatie bij CLTV aan de Molenstraat 155 te Zundert in het kantoor op de eerste verdieping.

 

Wij nodigen u hierbij van harte uit voor deze inloopdag, c.q. informatiedag over de 27e editie van vakbeurs GrootGroenPlus, die van 4 tot en met 6 oktober in Zundert gehouden zal worden. U kunt hier terecht voor vragen rondom het thema 'My Favourite Plant', maar ook voor vragen over de deelnemersomgeving, bestellingen en de indeling. Een eerste concept van de plattegrond zal aanwezig zijn evenals posters en flyers.

 

U bent op de aangegeven datum binnen de aangegeven tijden vrij om binnen te lopen op een moment dat het u uitkomt. Heeft u maar beperkt de tijd en wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt? Dan kunt u ook een tijdstip plannen via chantal@grootgroenplus.nl. 


Schermafbeelding 2017-06-06 om 14.10.02.png
Download onze app