Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Programma voor de 27e editie krijgt vorm


Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt aan het programma van de 27e editie van vakbeurs GrootGroenPlus in 2017. Op woensdag 4 oktober zullen wederom de KVBC-awards worden uitgereikt. Dit gebeurt aan het begin van de interne persreis, gevolgd door een bezoek van de internationale pers en arrangementsreizen aan de stand van Kwekerij Meuter, Floor van Schaik Rack Solutions, Van den Dool Cultures en Jurgelucks Nurseries GMBH.

 

De beurs zal op woensdag officieel geopend worden door de heer Gert Fortgens. Directeur van Trompenburg Tuinen en Arboretum en eveneens direct betrokken bij HORTUS Botanic Guardians. Over de inhoud van zijn presentatie en de invulling van zijn rol op GGP volgt binnenkort meer informatie. Nieuw dit jaar is dat het bestuur na de opening nog extra aandacht zal geven aan een bijzondere samenkomst van de genodigden en dat zij later die dag een persconferentie geeft ten overstaan van de internationale pers.

 

Op donderdag 5 oktober zal zoals gebruikelijk de externe persexcursie georganiseerd worden. Op het programma staan onder meer bezoeken aan Koningstuin, Vromans Kwekerijen BV en Gebr. Bressers Boomkwekerij VOF. Op de beursvloer zelf kunnen bezoekers weer rekenen op een interessante bibliotheek en een uitgebreidere aankleding. Uiteraard wordt binnenkort meer bekend gemaakt over de precieze invulling van de vakbeurs. Wilt u zich vast voorbereiden op uw bezoek aan de vakbeurs? Vergeet dan niet de app te downloaden. Deze is gratis verkrijgbaar in de stores.


Schermafbeelding 2017-06-22 om 20.09.42.png
Download onze app