Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Joyce Oomen plant groenaankleding op vakbeurs GrootGroenPlus 2017


De groenaankleding is elk jaar weer een belangrijke blikvanger op vakbeurs GrootGroenPlus. In 2016 besteedde Joyce Oomen van Blooming Business BV tijdens haar speech al aandacht aan wisselbeplanting. Tijdens de 27e editie van vakbeurs GrootGroenPlus zal zij uitpakken voor wat betreft de algemene groenaankleding van de vakbeurs. Zij heeft inmiddels een vakkundig plan opgesteld en zorgt voor de volledige begeleiding en coördinatie van deze groenaankleding.

 

Wisselbeplanting als specialisatie

Joyce Oomen heeft een doorgewortelde passie en fascinatie voor prachtige, bloeiende wisselbeplanting. Ze is opgeleid tot bloemenarrangeur en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een volwaardige partner die gespecialiseerd is in het maken van (veel)kleurige beplantingen voor onder meer parktuinen en festivaltuinen. Ze maakt beplantingsplannen, maar zorgt ook voor de levering van jaarrond wisselbeplanting. Vorig jaar vertelde ze hierover op GrootGroenPlus, dit jaar zet ze haar kennis en ervaring in voor de groene aankleding van de 27e editie van de vakbeurs die van 4 t/m 6 oktober in Zundert gehouden zal worden.

 

Volop mogelijkheden

Uit een eerste onderzoek van Joyce blijkt dat de vakbeurs veel kansen biedt voor de presentatie van groene materialen die de exposanten jaarlijks vrijblijvend ter beschikking stellen. Dit is deels te danken aan het feit dat GGP heeft gekozen voor een 3-jarige locatieverlenging en een nieuw decor voor het centrale plein. Hier leveren de deelnemers een belangrijke bijdrage aan de groenaankleding en sfeer van GrootGroenPlus én profiteren ze zelf van extra PR. Dit jaar is het de bedoeling om het groenplan en haar leveranciers niet alleen te benoemen maar de indeling/het plan ook digitaal via de website te vermelden.

 

Op het centrale beursplein zijn verschillende weergaven: er zullen langwerpige plantenbakken worden ingezet met een menging van favoriete planten en er zal in de hoogte worden gewerkt. Bij de ingang zal de aanmeldbalie extra worden benadrukt met een groene omlijsting. Ook buiten zijn voldoende mogelijkheden om groen op een mooie inspirerende manier te presenteren. Het idee is om verschillende eilanden aan te leggen, gevuld met een diversiteit aan planten. Tussen de eilanden is dan ruimte voor de acht grote bakken van afgelopen jaar, eveneens voorzien van een mooie combinatieaanplant en inspirerende spreuken.

 

De komende weken gaat GGP naar aanleiding van de beplantingslijst zoals aangeleverd door Joyce de deelnemers om groen verzoeken. Uiteraard kunnen deelnemers zich ook zelf aanmelden via info@grootgroenplus.nl.

 


Schermafbeelding 2017-08-04 om 11.16.20.png
Download onze app