Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Najaarsbeurs GrootGroenPlus alweer voor meer dan de helft volgeboekt


De 27e editie van Vakbeurs GrootGroenPlus is net achter de rug en de inschrijvingen voor de 28e editie stromen alweer binnen! Met 150 bevestigingen is al meer dan de helft van het beursvloeroppervlak dat van 3 tot en met 5 oktober ingezet zal worden, gevuld. Bovendien werkt GrootGroenPlus alweer hard aan het opstellen van nieuwe plannen én natuurlijk aan de voorbereidingen voor de Voorjaarsbeurs, die op 17 en 18 januari voor het eerst plaatsvindt.

 

Voorjaarsbeurs als perfect inkoopmoment

De Voorjaarsbeurs wordt vrijwel tegelijkertijd met drie andere inkoopbeurzen in het zuiden van Nederland georganiseerd, namelijk Groenbeurs Haaren, Groenbeurs Brabant en TreeVention. Hierdoor hebben inkopers de kans om binnen vijf dagen al hun inkopen te doen. Voor standhouders biedt dit het voordeel van een groot bereik tegen lage kosten, terwijl inkopers hun zaken veel efficiënter kunnen organiseren door slechts eenmaal af te reizen. De Voorjaarsbeurs wordt georganiseerd in de vaste loods op het CLTV-terrein in Zundert (de beurslocatie) en maakt volop gebruik van de netwerken van de najaarsbeurs. Zowel voor deelnemers als voor bezoekers biedt de beurs een uitgelezen kans om slim te in- en verkopen.

 

Inschrijven

Het loont altijd de moeite om tijdig in te schrijven voor de Vakbeurs GrootGroenPlus gezien wensen verwerkt worden in volgorde van binnenkomst. Ook krijgt iedereen zo  de kans om deel te nemen aan de Voorjaarsbeurs, die al op 17 en 18 januari is. Voor meer informatie of het inschrijfformulier kunt u terecht op: www.grootgroenplus.nl


Schermafbeelding 2017-12-18 om 18.30.15.png
Download onze app