Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Thema GrootGroenPlus 2018 bekend


Thema GrootGroenPlus 2018 bekend

 

Van 3 tot 5 oktober 2018 wordt alweer de 28e editie van vakbeurs GrootGroenPlus georganiseerd in Zundert (NL). Het thema voor 2018 wordt: The Future = Green. Hiermee wordt duidelijk gemaakt dat groen de toekomst heeft en dat professionals in de groenbranche daarin dus een belangrijke rol vervullen.

 

Voortzetting voorjaarsbeurs

De najaarseditie is niet de enige beurs waar GrootGroenPlus dit jaar bij betrokken is. In januari werd voor het eerst - tegelijk met een aantal andere beurzen - een voorjaarsbeurs georganiseerd. Deze beurs was uitsluitend gericht op de verkoop. De eerste resultaten van deze beurs zijn positief: deelnemers en bezoekers waren enthousiast en tevreden. Daarom is besloten om de GrootGroenPlus Voorjaarsbeurs in ieder geval tot en met 2020 te organiseren en verder te ontwikkelen. 

 

Promotie

Dit jaar wordt weer stevig ingezet op PR. 2018 kent naast de journalistenreis en advertentieplanning, ook een verdere uitbreiding van de PR-activiteiten op de sociale media, waarin volledige focus op het buitenland ligt. Op die manier worden meer internationale deelnemers en bezoekers aangetrokken. Vorig jaar bleek deze aanpak duidelijk vruchten af te werpen. Uiteraard wordt in de komende promotie en communicatie ook volop aandacht besteed aan de uitwerking van het thema voor 2018: The Future = Green. Ook de gratis beurs-app zal binnenkort weer beschikbaar zijn. Deze zal niet meer alleen in het Engels beschikbaar zijn, maar ook in het Nederlands, Frans en Duits. Later dit jaar zal aan de digitale catalogus het actuele aanbod, de actuele voorraad, per deelnemersprofiel worden toegevoegd. Deze plus wordt aangeboden in samenwerking met Varb (Stichting Beurshal) en is gratis voor deelnemers en bezoekers.


Schermafbeelding 2018-02-05 om 23.51.22.png
Download onze app