Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Makkina Heftrucks BV wint prijs t.w.v. 1.000 euro


Net als vorig jaar, had vakbeurs GrootGroenPlus in de aanloop naar de 28e editie - die van 3 tot en met 5 oktober in Zundert zal plaatsvinden - weer een bijzondere prijsvraag uitgeschreven. Deelnemers werden opgeroepen om met hun mobieltje een film te maken van maximaal 30 seconden, waarin ze moesten aangeven waarom hun bedrijf een professioneel ontwikkelde commercial van 30 seconden met vertoning op vakbeurs GrootGroenPlus verdiende. Deze prijs ter waarde van maar liefst 1.000 euro kon rekenen op veel deelnemers.

 

In de afgelopen twee weken heeft een onafhankelijke jury zich beziggehouden met de beoordeling van alle inzendingen. Dit bleek nog een moeilijke klus; uiteindelijk bleef er een top vijf over, namelijk de inzendingen van Plantenkwekerij Joost Sterke BV, SAP Holland, Boomkwekerij Huijbregts, Plant Health Cure BV en Makkina Heftrucks uit Kapelle. Die laatste exposant wist uiteindelijk de prijs in de wacht te slepen. Dit bedrijf leverde een spontane en frisse opname inclusief een goede motivatie aan. Makkina werkt onder andere aan technische kwekerijvriendelijke maatwerkoplossingen, waarvoor een promotiefilm tot nu toe nog ontbrak.   

 

Binnenkort neemt GGP contact op met de winnaar, zodat de commercial ontwikkeld kan worden. De commercial zal tijdens de vakbeurs minimaal zeven keer per dag vertoond worden op het ledscherm in het centrale restaurant. Daarnaast zal deze op alle sociale media-kanalen van de beurs te zien zijn. GGP bedankt uiteraard alle inzenders voor hun bijdragen aan de wedstrijd.

 

Niet deelgenomen of gewonnen en toch een mooie vertoning op het ledscherm? Kijk op www.grootgroenplus.nl voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden.


023 Sfeer Blauwe route kopie.jpg
Download onze app