Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Maak kans op de EPS InnovatieStimulans voor jonge, groene ondernemers


Stichting EPS (European Plant Support) zet zich in voor de boomkwekerijbranche in het algemeen, maar voor jonge boomkwekers in het bijzonder. In dat kader, schrijft EPS dit jaar voor het eerst een bijzondere prijsvraag uit, waarbij jonge boomkwekers kans maken op een bedrag van maar liefst 5.000 euro.

 

Van inschrijvers wordt gevraagd om innovatieve ideeën aan te dragen, die aansluiten bij de doelstellingen van stichting EPS. Deze zijn het stimuleren van de kwaliteit van boomkwekerijproducten in algemene zin, het bevorderen van de afzet van boomkwekerijproducten en het verrichten van alle activiteiten die te maken hebben met, of kunnen bijdragen aan de twee voorgenoemde doelstellingen. Kortom; EPS maakt zich hard voor alles wat de boomkwekerijsector vooruit brengt.

 

Een van de manieren waarop de stichting dat doet, is door het laten organiseren van vakbeurs GrootGroenPlus, waarvan de 28e editie dit najaar - van 3 tot en met 5 oktober in Zundert - plaatsvindt. Tijdens deze vakbeurs zal dan ook de prijswinnaar bekend worden gemaakt.

 

Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury van 5 personen. De beste drie inzendingen krijgen de kans om hun idee te presenteren aan deze jury. Uit die presentaties wordt vervolgens de winnaar gekozen, die de prijs van 5.000 euro wint. Dit is uiteraard de inzending met het idee dat het beste aansluit bij de innovatiedoelstellingen van stichting EPS.

 

Om deel te kunnen nemen, moet je geboren zijn op of na 01-10-1978. Je inzending moet uiterlijk 1 september 2018 ontvangen zijn. Stuur daarom zo snel mogelijk je plan met toelichting en eventueel foto- en filmmateriaal in via info@grootgroenplus.nl. 


logo-eps.jpg
Download onze app