Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Interessante persexcursies op en rondom GGP 2018


Ook dit jaar worden er weer interessante persexcursies georganiseerd op en rondom vakbeurs GrootGroenPlus. Op woensdag 3 oktober wordt om 11:30 gestart met de interne persreis. Deze is ook opgenomen in de arrangementsreizen. De rondleiding op de beursvloer start bij de KVBC-stand met de uitreiking van de Awards voor de veldkeuringen en wordt daarna vervolgd langs de stands van VanDamme Sierplanten BVBA, Digiflor BVBA, Mabo Boomkwekerijen en Bunk Pflanzen, allen aan de grijze route. 

 

Op donderdag 4 oktober wordt vervolgens traditiegetrouw de externe persreis georganiseerd. De internationale pers (ca. 30 journalisten) zal afreizen naar de bedrijfslocaties van ESRI potcultuur (Rijsbergen), Boomkwekerij De Raamberg (Zundert), Boomkwekerijen Zundert (Rijsbergen) en E. van Dijck vof (Zundert). Schrauwen Machinebouw Zundert (Klein-Zundert) zal hun machinesop één van de gastlocaties tonen. Op www.grootgroenplus.nl zijn de exposantenprofielen van alle deelnemers te vinden.

 

Arrangementen

Uiteraard zijn er ook dit jaar weer speciale beursarrangementen te boeken. Die bestaan uit twee of drie overnachtingen in een 4-sterrenhotel in de omgeving van de vakbeurs, deelname aan de interne en externe persexcursies én onbeperkt toegang tot de vakbeurs zelf. Diverse buitenlandse gasten hebben zich inmiddels al aangemeld voor deze arrangementsreizen, als groep of individueel. 

 

Onder deze gasten bevindt zich bijvoorbeeld een groep van twintig Russische vakbezoekers. Het gaat net als in 2017 ook nu om leden, wel in een andere samenstelling, van de APPM. Een vereniging die is opgericht door particuliere boomkwekerijhouders en inmiddels 192 leden van 129 boomkwekerijen in 36 regio's van de Russische federatie, de republiek van Belarus, Kazachstan en Oekraïne, vertegenwoordigt. 

 

Hiermee wordt direct een nieuwe plus van GrootGroenPlus 2018 zichtbaar: het openstellen van de persexcursies voor buitenlandse bezoekers. Bij voldoende animo is het mogelijk om nog een aantal extra rondleidingen te organiseren. Bezoekers die deel willen nemen aan de excursies kunnen zich tot 15 september melden via info@grootgroenplus.nl.

 

Uiteraard is het ook voor deelnemers mogelijk om, met korting, arrangementen voor hun bezoekers te boeken. Op die manier kunnen bijzondere gasten de volledige GGP-ervaring meemaken en kunnen relaties verder versterkt worden.  


Schermafbeelding 2018-02-05 om 23.51.22.png
Download onze app