Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Voorjaarsbeurs GrootGroenPlus 2019: aanmelden is nu al mogelijk!


Wilt u zeker zijn van een stand op vakbeurs GrootGroenPlus 2019, de 29e editie van dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerijsector die van 2 tot en met 4 oktober in Zundert (NL) zal plaatsvinden? U kunt zich vanaf nu al aanmelden! Tijdens deze grote relatiebeurs in het najaar kunt u uw vakgenoten en klanten ontmoeten, kennis delen en werken aan uw netwerk. 

 

U krijgt bij aanmelding bovendien de mogelijkheid om u in te schrijven voor de Voorjaarsbeurs, die op 16 en 17 januari 2019 zal plaatsvinden. Deelname aan deze verkoopbeurs is wederom gekoppeld aan de najaarsbeurs. 

 

De Voorjaarsbeurs is een echte kleinschalige en laagdrempelige beurs, gericht op verkoop en die qua PR en openingsdagen gekoppeld wordt aan de andere voorjaarsbeurzen in het zuiden van Nederland zoals Groenbeurs Haaren en TreeVention. Tijdens deze beurs hebt u de kans om uw producten onder de aandacht te brengen bij inkopers. Zij krijgen de mogelijkheid om tijdens deze periode in één keer al hun inkopen doen. 

 

Als u zich nu al aanmeldt, kunnen we in ieder geval uw aanwezigheid al promoten tijdens GrootGroenPlus 2018, de editie van de vakbeurs die van 3 tot en met 5 oktober gehouden wordt. Bovendien worden wensen in volgorde van binnenkomst verwerkt. 

 

Gemakkelijk aanmelden

Als deelnemer van vakbeurs GrootGroenPlus 2018 maken we het u graag gemakkelijk. Daarom kunt u een persoonlijke koppeling ontvangen om u snel en eenvoudig te registreren voor een of beide beurzen in 2019.  

 

U kunt deze persoonlijke koppeling aanvragen via info@grootgroenplus.nl. Ontvangt u liever een link naar een blanco inschrijfformulier, dan kunt u dat via hetzelfde mailadres opvragen.


Schermafbeelding 2018-08-30 om 22.04.58.png
Download onze app