Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Varb en GrootGroenPlus verstevigen samenwerking in 2019


Al sinds 2017 is het mogelijk voor deelnemers aan de Najaarsbeurs van GrootGroenPlus (GGP) om via Varb zes maanden per beursjaar hun aanbod op de website van GGP te tonen. Door deze samenwerking is er niet alleen een fysieke handelsbeurs maar ook voor, tijdens en na de vakbeurs een platform voor digitaal aanbod! 

 

Varb en GrootGroenPlus hebben onlangs besloten hun samenwerking in 2019 verder te verstevigen. Daardoor is het ook dit beursjaar weer mogelijk voor deelnemers aan de internationale vakbeurs om gratis hun aanbod via Varb te tonen op www.grootgroenplus.nl. Het geeft bezoekers aan de beurs, naast de productgroepen die een exposant heeft, tevens inzicht in de complete actuele voorraad. Deze naar gelang de wens van de standhouder, veelal voorzien van prijzen.  

 

Voor de najaarsbeurs van 2 t/m 4 oktober 2019 is inmiddels een communicatieplan opgesteld om op die wijze nog meer deelnemers tijdig en op de juiste wijze gebruik te kunnen laten maken van deze extra Plus rondom GrootGroen.

 

Varb en de voorjaarsbeurs

Deelnemers aan de Voorjaarsbeurs van GrootGroenPlus krijgen op 16 en 17 januari 2019 ook voor de tweede maal de mogelijkheid om hun aanbod, middels Varb, digitaal zichtbaar te hebben op de beursvloer en in hun profiel. Dit aanbod is zeker tot eind januari ook online zichtbaar. Hierdoor is er ook tijdens deze verkoopbeurs niet alleen een fysiek platform, maar ook een digitaal platform. 

 

Varb faciliteert het bijeenbrengen van vraag en aanbod van buitengroen. Dat doen zij al meer dan 25 jaar met 780 bedrijven en ruim 1.000 gebruikers met een breed aanbod en een gemakkelijke zoekmachine. Varb heeft zichzelf als doel gesteld de komende jaren te groeien binnen de sectoren met aanbod in buitengroen, het partnerschap met GGP zal daar zeker aan bijdragen.


Varbverkleind.jpg
Download onze app