Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Rabobank verlengt sponsorovereenkomst GrootGroenPlus met 3 jaar


Coöperatieve Rabobank De Zuidelijke Baronie U.A. heeft tijdens de tweede Voorjaarsbeurs van Stichting GrootGroenPlus, op woensdag 16 januari de sponsorovereenkomst met vakbeurs GrootGroenPlus voor drie jaar verlengd t.w. van 2019 t/m 2021. Op deze manier kan de bank de agrosector - die voor haar erg belangrijk is – financieel en inhoudelijk ondersteunen. De sponsorgelden worden op de beurs onder meer ingezet bij het aanbieden van gratis wifi en de beursapp. Daarnaast levert de Rabobank de voorzitter bij de standkeuringen voor de Jan van Dongen- en Jac Loddersprijzen en reikt deze de prijzen tijdens de opening uit. 

 

Door de jarenlange band en het onderlinge vertrouwen is er een unieke maar ook informele samenwerking ontstaan, waarbij zaken die in de markt spelen ruim vooraf doorgesproken worden. Er is zo een hecht partnerschap ontstaan waarbij de organisaties elkaar goed aanvullen. Dit resulteert nu opnieuw in een driejarige verlenging, iets dat niet vanzelfsprekend is maar wel de waardering voor en het belang in elkaar onderstreept. 

 

Vakbeurs GrootGroenPlus zet zich op de kaart als een internationale vakbeurs die podium biedt aan de groensector die het beste uit zichzelf naar boven wil halen en met product of dienst duurzaam, betrouwbaar, vooruitstrevend en beeldbepalend zijn in de boomkwekerijsector. 

 

De openheid in samenwerking en het jaarlijks op maat vormgegeven van een inhoudelijk deel van het beursprogramma stelt beide partijen in staat om steeds actueel en passend te blijven. De visies daarin sluiten naadloos op elkaar aan. Op de Najaarsbeurs van 2 t/m 4 oktober 2019 kunt u zoals gebruikelijk naast alle andere activiteiten uiteraard ook de stand van de Rabobank bezoeken.


Rabobankverkleind2.jpg
Download onze app