Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Vakbeurs GrootGroenPlus heeft een nieuwe penningmeester


Het bestuur van Vakbeurs GrootGroenPlus heeft met ingang van 1 januari 2019 een nieuwe penningmeester. Wendy Vervaart-Polderman heeft namelijk met ingang van het nieuwe jaar haar functie als penningmeester overgedragen aan Corianne Oudijk. 

 

28e editie als laatste editie

Tijdens de 28e editie van deze vakbeurs voor professionals in het groen, die van 3 - 5 oktober 2018 georganiseerd werd, werd het vertrek van Wendy reeds aangekondigd. Wendy nam sinds 2012 zitting in het bestuur. Ze heeft haar functie jaren met plezier uitgevoerd, maar helaas blijken de werkzaamheden als penningmeester van de vakbeurs niet langer te combineren met haar eigen onderneming.

 

Haar taken zijn inmiddels overgenomen door Corianne Oudijk. Corianne maakt sinds 2017, als afgevaardigde vanuit de Stichting EPS, deel uit van het bestuur van de vakbeurs. Zij is daarmee de meest recente aanwinst. Ze heeft inmiddels met diverse portefeuilles meegelopen en ook zelfstandig taken uitgevoerd. Haar inzicht en achtergrond geven haar de nodige kennis en ervaring om het penningmeesterschap nu officieel op zich te nemen. 

 

De besturen van zowel GGP als EPS hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Corianne haar nieuwe bestuursfunctie zorgvuldig en vakkundig zal uitvoeren. 

 

Vijfkoppig bestuur

Door het vertrek van Wendy en de komst van Corianne bestaat het bestuur van vakbeurs GrootGroenPlus voortaan uit 5 leden, namelijk Erik Bastiaensen, voorzitter David Bömer, Didier Hermans, penningmeester Corianne Oudijk en secretaris Frans van Wanrooij. Samen met beursmanager Chantal van Kuyck zullen zij bouwen aan de 29e editie van de vakbeurs, die van 2 - 4 oktober 2019 zal worden georganiseerd.  


Schermafbeelding 2019-01-21 om 18.01.30.png
Download onze app