Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Haal alles uit uw (groeps)bezoek aan GGP met een arrangement


Sinds een aantal jaar biedt vakbeurs GrootGroenPlus speciale arrangementsreizen aan. Hiervan maakten onder meer Russische en Chinese delegaties, maar ook Duitse en Ierse gasten al gebruik. Ook in 2019 worden de arrangementen weer aangeboden. Deze bieden onder andere klanten van deelnemers, inkooporganisaties, ambassades, leden van verenigingen en handelskamers de mogelijkheid om het maximale uit hun bezoek aan de vakbeurs te halen.

 

Vakbeurs GrootGroenPlus biedt momenteel voor de editie van 2 t/m 4 oktober 2019 twee standaard arrangementen aan; een driedaags en een tweedaags arrangement met overnachtingen in een viersterrenhotel. Deze arrangementen zijn online te boeken en omvatten ook het bijwonen van bedrijfsexcursies.

 

Naast deze standaard arrangementen biedt GrootGroenPlus echter ook de mogelijkheid tot volledig maatwerk. Hiermee kunnen de arrangementen volledig worden aangepast op de wensen van groeps- of individuele reizigers. Zo kunnen de excursies worden aangepast of uitgebreid, is een rondleiding op de beursvloer mogelijk maar behoren ook dag arrangementen tot de mogelijkheden. Een volledige ontzorging maar ook ondersteuning bij het maken van afspraken zijn mogelijk.

 

Meer informatie over de standaard arrangementen is te vinden op www.grootgroenplus.nl. Via de algemene contactgegevens kunt u contact opnemen voor maatwerk.


img-5d5236a9628dd004b7de7c3aa215ad92.png
Download onze app