Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Uitbreiding samenwerking Varb en GGP


In januari maakten we al bekend dat de samenwerking van Varb en GrootGroenPlus voor meerdere edities wordt voortgezet. Nieuw is dat de koppeling van het aanbod per exposantenprofiel op de website van GGP vanaf juni 2019 ook beschikbaar wordt voor buitenlandse groene deelnemers. Ook zij kunnen daardoor via de website van de vakbeurs, zes maanden lang hun actuele aanbod tonen. Net als bij de koppeling voor Nederlandstalige deelnemers aan GGP zijn hun aanbodregels openbaar, maar niet zichtbaar in Varb.

  

De koppeling met Varb komt hierdoor vanaf juni beschikbaar voor alle groene deelnemers. De kosten voor deze service zullen door Varb en GGP gezamenlijk gedragen worden. De plus op de exposantenpagina’s blijft daarmee gratis voor deelnemers en bezoekers van GGP. Varb en GGP dienen daarmee samen het doel om de handel in kwekerijproducten te bevorderen. 

 

De niet-groene deelnemers vallen buiten de afspraken met Varb maar krijgen voor het eerst ook een toevoeging aan hun exposantenprofiel. Zij kunnen vanaf juni 2019 een koppeling naar hun catalogus of webshop invoegen. Bezoekers aan de vakbeurs die van 2 t/m 4 oktober zal plaatsvinden, kunnen zich dus zes maanden lang digitaal informeren over alles wat de deelnemers hun bieden.

 

Om iedereen tijdig en juist van de werking op de hoogte te stellen, er voldoende bekendheid komt met de mogelijkheden en om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal ten dienste kan staan van deelnemers en bezoekers is er inmiddels een tweetraps communicatieplan opgesteld.

 


Schermafbeelding 2019-02-27 om 09.40.34.png
Download onze app