Häufig gestellte Fragen

jun. 26, 2019

Varb-koppeling voor GGP-deelnemers weer actief


Groene deelnemers aan vakbeurs GrootGroenPlus krijgen al sinds 2017 de mogelijkheid om via Varb zes maanden per jaar hun aanbod op de website van GGP te tonen. Varb faciliteert het bijeenbrengen van vraag en aanbod van buitengroen, zodat op een efficiënte manier producten gekocht en verkocht kunnen worden.

 

Deze samenwerking vormt een mooie aanvulling op de fysieke handelsbeurs die van 2 t/m 4 oktober 2019 gehouden zal worden; voor, tijdens en na de beurs is er zo namelijk ook een platform om het aanbod te laten zien. 

 

Nadat bekend werd dat Varb en GrootGroenPlus hun samenwerking ook in 2019 doorzetten, is onlangs in juni voor de groene standhouders de koppeling actief gemaakt. Vanaf nu kunnen deelnemers van de internationale vakbeurs hun aanbod dus weer gratis vertonen op www.grootgroenplus.nl. 

 

Voor bezoekers geeft dit een mooie indruk van de producten die de exposant heeft. Bovendien geeft het inzicht in de complete, actuele voorraad. Dit jaar is er een unieke uitbreiding omdat de koppeling met Varb ook beschikbaar is voor buitenlandse deelnemers. 

 

Om de niet-groene deelnemers ook de kans te geven om hun voorraad en/of catalogus in hun exposantenprofiel te tonen heeft GGP de deelnemersomgeving uitgebreid met extra velden. Alle geactiveerde koppelingen blijven toegankelijk tot eind januari 2020, zodat ze ook nog tijdens de Voorjaarsbeurs actief zijn. 

logo.png

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns