Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Varb - dé digitale partner van vakbeurs GrootGroenPlus


Handelsplatform Varb geeft deelnemers aan vakbeurs GrootGroenPlus jaarlijks de mogelijkheid hun producten digitaal te presenteren op de website en in de app. Bezoekers kunnen nu ook tijdens de GrootGroenPlus promotieweek van 19 tot en met 26 januari 2021 zien welke producten er door de beursdeelnemers worden aangeboden. 

 

Optimale zichtbaarheid

Digitaal het brede assortiment in buitengroenproducten presenteren is een extra mogelijkheid naast de fysieke beurs. Het zorgt ervoor dat de deelnemende bedrijven en hun producten maximaal zichtbaar zijn voor een geïnteresseerde koper. Vooral in deze tijden van minimaal fysiek contact wordt digitaal contact en een passende digitale presentatie steeds belangrijker. GrootGroenPlus en Varb zetten zich gezamenlijk in om de zichtbaarheid te vergroten en zo de handel te bevorderen. 

 

“Varb is een zeer gebruiksvriendelijk platform dat goed bijdraagt aan de digitalisering van onze sector.”- Alec Hermans- Boomkwekerij Herplant BV

 

Digitaal aanbod

Het aanbod van de groene deelnemers is te vinden via het winkelwagentje op www.grootgroenplus.nl en in de gratis beurs-app. Zoeken in het aanbod kan eenvoudig op zowel deelnemer als op (een deel van) de plantnaam. De buitengroenproducten zijn te vinden op de botanische naam. Beschikbare aantallen worden getoond.

 

De presentatie van de producten is in zowel een lijstweergave als in een meer visuele presentatie met een foto te bekijken. Met deze laatste optie is in één oogopslag zichtbaar hoe het product eruit ziet. Via de contactgegevens kunnen de deelnemers die hun producten aanbieden worden benaderd.

 

Wie is Varb?

Varb is een onafhankelijk en onpartijdig handelsplatform zonder winstoogmerk. Varb wordt geëxploiteerd door een stichting, bestuurd door handelaren en kwekers uit de buitengroensector. Met gemiddeld ruim 190.000 aanbodregels en 900 aangesloten bedrijven in Nederland en België is Varb het grootste handelsplatform in buitengroen. Niet alleen boomkwekerijproducten maar ook vaste planten en bloembollen zijn hier te vinden. Wil je meer weten over Varb? Ga dan naar www.varb.nl.

 

Waarom werken GrootGroenPlus en Varb samen?

GrootGroenPlus en Varb hebben gezamenlijk het doel de handel in buitengroen te bevorderen. Samenwerken is dan ook een logische stap geweest. 

 

 “Het partnerschap loopt alweer voor het vierde jaar. We merken dat we met elkaar de verbinding leggen tussen partijen. We faciliteren het netwerk waarmee bedrijven zaken kunnen doen. Dat is ontzettend belangrijk, vooral in deze tijd waarin fysiek contact tot een minimum is beperkt”. Linda Hoogendoorn-Veelenturf, directeur Varb

 


Schermafbeelding 2021-01-06 om 13.21.30.png
Download onze app