Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

Bezoek de exposantenprofielen


Alle deelnemers aan de 31 editie van vakbeurs GrootGroenPlus, die van 6 t/m 8 oktober 2021 gehouden zal worden, hebben een exposantenprofiel

 

Deze profielen zijn vrij toegankelijk via de altijd actuele exposantenlijst op www.grootgroenplus.nl en in de gratis viertalige beurs-app. Deze bevat per exposant een eigen webpagina boordevol informatie en slimme functies. Zo kunnen niet alleen contactgegevens en sociale medialinks snel gevonden worden, maar zijn er ook chat- en Skypebuttons. De meeste profielen zijn voorzien van logo, foto’s en favoriete planten en een groot aantal heeft naast het sortiment ook een promotiefilmpje laten plaatsen.

 

Het hele jaar door een interactieve beursgids waaraan tijdens de promotieweek van 19 t/m 26 januari 2021 een extra functie is toegevoegd. Ziet u namelijk een oogje staan in de exposantenlijst? Dan is het mogelijk om aan het bedrijf van deze exposant een bezoek te brengen. Interesse? Contacteer ze direct vanuit het exposantenprofiel om de afspraak samen te plannen!

 

 

Ook deelnemers die zich de komende periode inschrijven voor de editie van 2021 verschijnen automatisch in de exposantenlijst.


Schermafbeelding 2021-01-07 om 14.37.10.png
Download onze app